anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scap de frica de intuneric? Dar fara site-uri sau filme horror ceva din propria experienta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Rebekka97 a răspuns:

Din propria experienta nu-ti pot zice nimic k eu inca am problema asta:D, dar eu una dorm mai bine daca nu este deloc lumina in camera. Daca este vreo luminita am tendinta sa deschid ochii sa vad daca ies monstrii sau fantome de sub pat:)). Incearca si tu. Daca nu merge intra pe http://www.nlpmania.ro/......personale/ te ajuta. Succes!:*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eset bine să faci o consiliere psihologică pentru a putea trece de acest "trac"!
Pa, pa.

| Azµre a răspuns:

Stingi lumina laughing

| onasis1961 a răspuns:

Mergi la un psiholog si vezi ce zice.

| Maria_Angela_1998 a răspuns:

Uite problema pe care o aveam eu cand eram mai mica si solutia este(adica cum am scapat eu):am stat o noapte treaza in mijlocul casei pe intuneric cu castile in urechi, ascultand melodia mea preferata si gandindu-ma la ceva frumos(ex:eu m-am gandit la baiatul pe care il placeam atat de mult)in fine...am adormit....nu mi-a trecut de tot si stii ce am facut? ieseam seara cu prietenele sa ne plimbam cam toata vara si stateam pana tarziu astept raspunswinking sa-mi zici daca a mers

Întrebări similare