| deni_6616 a întrebat:

Cum scap de greata din gat? am un gust amar in gat, am auzit ca de la fiere.Am mancat un grafruit si nu mi-a trecut ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| VoiceWithin a răspuns:

Da este de la fiere incearca sa mananci miere daca ai ca este foarte buna happy

| Arthur a răspuns:

Încearcă să iei un Dicarbocalm, acesta îţi va atenua aciditatea. Poţi remedia problemele legate de ficat făcând o cură cu ceaiuri amare (pelin, pojarniţă etc). Grapefruit-urile sunt indicate şi ele.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca ceai de anghinare, jumate de pahar inghitituri ft mici si dese

gasesti la plafar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mananci ( adica bei ) sucul de la unul, si gata ti-a trecut!? asta e parerea mea!

| Marcian a răspuns:

Incearca o portocala sau o lamaie si o bomboana mentolata tare.Nici mie nu-mi trece greata de la GRAPEFRUIT.

| marsy a răspuns:

Sa mergi la medic! da, este de la fiere! probabil sa ai probleme cu ea!

| bebytzza_9352 a răspuns:

Incearca cu o linguritza de miere sau ceva dulcebig grinthinking

sper sa te ajute

Abh
| Abh a răspuns:

Bea o tableta de No Spa, un ceai de sunatoare si tine cateva zile regim, adica fara grasimi, prajeli, condimente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grapefruitul nu e bun pentru aciditate, grapefruitul chiar iti provoaca acid. incearca dicarbocalm sau bicarbonat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manaca o lingurita de miere si faceti ceai de sunatoare cu doua picaturi de lamaie.dar treceti si pe la medic.