| georgianaanonim1 a întrebat:

Cum scap de hemoroizii interni urgent fara medic.
Nu am dureri, sangerari sau altceva, doar ii am... help me

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De hemoroizii interni nu poti scapa fara interventia unui chirurg, sau a unui gastroentereolog.

| johnbucuresti a răspuns:

Mergi urgent la medic!
Parerea mea ne oficială: mergi la medic
vezi ca exista controlog pastile daca sigur ai hemoroizi interni
tine post
incepe cu post ai rugaciune
prima zi doar apa
a doua zi doar apa
stiu crezi ca o sa mori
a treia zi mananci ceva supa nu prea groasa
ci cu morcovi legume si putina carnita dar trecuta prin strecuratoare prin sita
adica sa nu fie consistenta
continui cu postul si cu rugaciunea
bei multa apa
si incerci sa mergi pe jos in fiecare zi 10km
o tii tot asa cu supa asta cu multe verdeturi
poti sa mananci tot ce trece prin strecuratoare chiar daca le pisezi ca sa treaca
de exemplu in loc de carne multa poti sa incerci mieji de nuca cu mieji de aluna dar mestecati foarte foarte bine
in supa poti sa pui si putin orez ca sa nu dea diaria peste tine dar nu mai mult de 2 linguri
RENUNTI LA CIMICALE
RENUNTI LA TOATE CHIMICALELE
EU AS RENUNTA SI LA JOB-UL DE SCLAV DACA AS AVEA UN JOB DE SCLAV
pentru ca sa scap de otrava stresului
Eu as renunta si la nevasta cu soacra cu tot si as merge la mare in Odesa in Ukraina sa ma relacez
pentru ca sa nu mai ma enerveze nimeni
sa am cazare foarte ieftina aproape 100 euro/luna inchirierea unui apartament aproape de plaja.
mancarea ieftina
As transmite familiei ca m-a trimis seful pana in ucraina sa verific un soft iar aici mi-s-a spart un vas se sange care dureaza o luna sa se lipeasca sa stea linistiti ca la spitalul cel mai bun curat frumos inventezi un nume de erou rus totul e bine si ca trebuie sa stai acolo ca sa te lipesti. asta e o inventie sa scapi
sau are statul nevoie urgenta de tine intr-o misiune secreta si la sfarsit le spui ca nu ai primit bani ca ai crezut ca aiinventat tu piulita patrata pentru care te xhemasera dar in realitate s-a dovedit ca asta rotunda este mai buna de cat aia inventata de tine si ca te bucuri ca nu iti cere 50000 euro care i-au cheltuit pe ideea ta.
gasesti tu o motivatie te-a chemat un rus sa ii faci un soft si nu ai putut sa il faci in timp util iar omul a pierdut din cauza ta 5 milioane de euro
dar rusul nu iti dadea voie sa ai telefon sau la casa rusului din padurea ursului nu aveai semnal la telefonul mobil asa ca tu trebuia ca sa mergi 30 km pe jos dus 30 intors ca sa dai cate un telefon si din cauza ca erau multi balauri serpi corbi vulturi ursi rasi pe drum iti era foarte frica sa mergi drumul asa ca ai ales sa stai in cabana.
se pot inventa mii de lucruri
de exemplu ca ai un client care vrea sa ii spargi o parola la care o sa castigi 10 000 euro ca femeile vor bani si isi imagineaza ele cum ca sa iti ia ele banii toti asa ca o sa te lase sa muncesti.
ii spui ca poti sa o suni doar tu si foarte rar pentru ca...

asa acum ca am scapat de soacra hapsana avara calica hrapareata

trebuie sa incepi sa mamanci lucruri 100%naturalr

vezi ca in Biblie scrie pe la geneza ce le-a dat voie oamenilor sa manamce aproape orice in afara de carne

nu o sa mori daca nu mananci fkitaj paine carne 2 luni

intre timp adaugi in fiecare zi o nuca verde intreaga
o mananci cu tot cu coaja
o pisezi o faci cu miere de albine nu ma intereseaza cum faci dar nuca verde contine iod natural care desinfecteaza intestinele desinfecteaza tot pe unde trece
apoi trebuie sa faci rost de tinctura de propolis
si se calculeaza in felul urmator
te cataresti
pentru fiecare kg pe care il ai trebuie sa bei cate 3 picaturi de propolis
daca ai 100 kg trebuie sa bei 300 picaturi
ca sa nu fie mult de o data
le imparti si tu la cele 3 mese regulate pe zi
vei sta jos pe scaun
vei aduce tot ce vrei sa manânci la masa
vei stinge in realitate telefonul si il vei baga in buzunar ca sa nu il pierzi
vei alunga gagica care iti face fericit morcovul
cat mananci sa plece din casa sa nu aprinzi radio sau telvizor
acum ai voie sa mananci ciuperci coapte peste copt macrou putina carne de pui fiarta bine de tot in supa
poti sa mananci alimente usoare o lingura de smantana calitativa
poti sa mananci iaurt chiar si 1kg la fiecare masa
Seara nu trebuie sa mananci nimic
in primele nopti o sa mori de foame o sa înebunrsti
asa ca ai voie sa manânci iaurt grecesc sau de care vrei tu noaptea dar dupa iaurt trebuie sa bei suc de mere
oricum tu intr-o zi trebuie sa bei 2 litri de suc de mere in care pui zeama de la 2 lamai si 2 grepfruit daca nu esti alergic la grepfruit
mare atentie nu ai voie nici o picatura de alcool in combinatie cu grepfruit
asa oricum nu ai voie alcool
nu ai voie nimic carbo acidulat
nu ai voie nimic care fermenteaza un burta
nu ai voie bere

Daca vrei putin alcool poti sa bei putin rom original
poti sa bei 50grame votka
pe zi maxim

daca vrei sa te vindeci
daca nu vrei sa te videci baga ca fraierul bere in continuare ca sa fermenteze in mate.

acum dupa 3 saptamani o iei spre Romania
sau faci rost de niste bulgari de var ne stins
var natural
iei 2 Kg de var il pui in 10 litri de apa sa clocoteasca singur
il lasi 2 zile apoi iei doar apa aceia limpede de deasupra lui
o pui in sticle de sticla cu dop
fara sa iei si var fara sa o tulburi
faci rost de o cana de argint cat mai pur
iei 100ml apa de var o pui cu 300 ml suc de mere in cana de argint
o lasi sa stea acolo 20 minute tot aici de la inceput poti sa pui si picaturile de tinctura de propolis
adica 30 picaturi

dupa ce au trecut cele 30 minute bei putin cate putin din sucul respectiv.
il muti din cana de arfint in cana de ceramica
in timpul in care bei
pentru ca baza din var cu argintul daca stau impreuna prea mult timp sa nu devina prea puternic
asa ca il bei din cana de ceramica
cate o gura timp de 4 ore nu tot o data a doua zi faci pauza
apoi faci dragoste si vezi daca nu cumva ai devenit super man
apoidaca te simti bine continui sa bei aceasta solutie cu apa de var timp de 15 zile

am uitat sa iti spun trebuie sa mesteci in loc de guma de mestecat propolis se gaseste la piata la bucur obor arata ca niste pix-uri niste baghete care rupi o bucata cat guma de mestecat o bagi in gura si o tot mestexi pana cand faci muschi la maxilar si te plictisesti apoi o scuipi
mai poti sa incerci sa mananci ceva propolis tot din baghetele alea dar ai grija sa nu te ineci ca e cam inecacios
eu as pune cateva frimituri de propolis invelite in miez de paine ca sa alunice mai bine pe gat.

Acum cred ca gata esti un om reparat cu ajutorul lui Dumnezeu si datorita credintei tale si a rugaciunilor.

Acum ai grija ce porcarii cu chimicale bagi in tine
sau ce bei
daca incepi sa mananci lucruri sanatoase cum ar di piureu de cartofi cu legume adevarate din gradina pisate in loc de otravuri la plic frumos colorate
daca mananci 2 oua pe saptamama
intregi fierte
daca mananci carne de pui de tara si peste bine mestecat si fiert
daca mananci lucruri din gradina ta
gata iti mentii sanatatea

dar daca iar incepi sa bagi bere in tine sau alte prostii care fermenteaza in mate
poate ajungi doame fereste la cancer sau alte necazuri.

Am uitat acum ca te-ai vindecat obligatoriu toata viata trebuie sa mananci macar 1 praz mare la fiecare masa

prazul este ca un burete de vase care curata cu fibrele lui toxinele de pe peretii intestinelor

alti omeni mai...
fraieri din. punctul meu de cedere fac clisme scarboase

dar ru ca sunt sau ma cred mai destept mananc praz mult si tot asta face curata spala desinfecteaza
dezlipeste otravurile lipite pe intestine

si mare atentie la nevasta si la soacra si la oamenii din casa poate cineva te otraveste
poate cineva iti pune sticla pisata sau otrava in mamcare pune si tu camera ascunsa poate nevasta are pe alt cineva sau ai muncit ca fraierul si ai facut o casa si soacra...
asa ca strica cateva microfoane ascunse cateva camere ascunse bine de tot

pentru ca daca cumva iti pun mercur in mancare ca sa scape de tine!

| georgianaanonim1 explică (pentru johnbucuresti):

Sunt fata, cred ca glumesti bine ca am citit pe sarite la cat ai scris, cu greu mi am dat seama ca ai un umorridicat?

| johnbucuresti a răspuns (pentru georgianaanonim1):

Bine fa exceptie de ce iti ziceam cu plecatul in vacanta x.
Restul chiar nu fac caterincă
faci ce vrei
fiecare om e liber sa aleaga
uite aici un medic care m-a salvat pe mine de la operatie
ia nr de telefon
se ocupa cu ciaiuri
a facut cursuri si in tibet china
a facut si facultate de nedicina
e femeie
se ocupa si cu apicultura tratamente pe baza de miere propolis plante...
vezi ca pe mine m-a salvat
asa ca sunt sigur ca te poate salva si pe tine

tot ceea ce trebuie sa fac este sa te tii de regimul si ciariurile pr care o sa ti-le dea
si gata scapi
o cheama Cristina
are cabinet in sector 1
la maresal averescu

acesta este nr ei de tel
+40 758 921 987
Cristina pavel

se numeste

eu am fost la 19 medici chirurgi inainte de ea si toti doreau sa ma opereze

doar ea m-a scapat fara operatie si acum sunt bine

tot asa cum ziceam eu cu ciaiuri suc de mere grepruit lamai fara alcool.

| georgianaanonim1 explică (pentru johnbucuresti):

Stau la mare distanta nu pot ajunge la dansa

Întrebări similare