| Narcis2007 a întrebat:

Cum scap de lipomastie(fara operatie)? ...in jumatate de an am slabit 5kg dar vad ca problema persista...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| 95Cosmin a răspuns:

Din ca te stiu eu nu se poate fara operatie...cum arati acum? Cate kg ai si ce inaltime ai? Faci ceva sport? Cat de mare e problema? Vezi poate daca incepi sa faci sala si iti mai cresti masa musculara ( in general, nu doar la piept) nu se va observa la fel de usor...La medic ai fost?

| Narcis2007 explică (pentru 95Cosmin):

Am 70kg si 170cm
faceam sport de performanta de cand mi-a aparut problema asta(12-13 ani) dar am renuntat anul asta ca am bacul, desi am slabit sunt mai sedentar...la medic am fost acu 3-4 ani dar mi-a spus ca ar trebui sa dispara in timp si nu prea mi-am facut griji prea mari

| 95Cosmin a răspuns (pentru Narcis2007):

Inseamna ca nu esti gras...nu stiu ce sa zic.

| silviarock24 a răspuns:

Wtf? laughing