Bună.
Prin analiză de sânge privind determinarea de fier din organism (sideremie).
Bărbaţi: 90-160 g/ 100ml; femei: 80-130 g/ 100ml.
Consumul de alimente bogate în fier:
- ficatul;
- carnea roşie, incluzând porcul şi mielul;
- fructele de mare: ton, somon şi creveţi;
- mazăre şi spanac;
- cereale, orez şi paste;
- broccoli, varza de Bruxelles, pătrunjel;
- nuci;
- fructe uscate: stafidele, prunele şi caisele.
Sănătate.
Pa, pa.
Buna Jessyka.
1.Naturiste,nuci, cereale, verdeturi, spanac, galbenust de ou, in ou fiert dar moale nu lasi oul sa se fiarba atata de tare incat sa se intareasca total.
2.medicamente, iei Fe dar il iei si in combinatie cu vit C, dar nu il iei in combinatie cu Ca, nu asimileaza bine Fe.
Sanatate si o zi buna iti doresc!
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: