Eu am incercat tot felul, inclusiv Ducray care teoretic ar fi extrem de bun(si destul de scump), dar pana acum cel mai bun a fost sampul antimatreata Favisan, produs romanesc, costa doar 9 lei. Eu am obtinut rezultate bune si mi-a fost recomdat de cateva persoane.
Matreata. Fii atenta ca si eu am. Si am un sampon.Krauter Shampoo. AROMA. Nu stiu, e ceva din plante naturale, nu gasesti la mall sau asa, si sa stii ca e foarte bun, la mine isi face efectu' dupa 3 spalari. :*. http://cataloglifecare.wordpress.com/......o-krauter/ Asta e si e foarte ieftin. Ti'l recomand. :*. Sper sa te ajute.
Simplu, dupa ce te speli pe cap cu apa calda, clateste-te cu apa putin mai rece, la tempeeratura camerei...sau...stiu ca batranii folosesc otet, incearca.
Si eu avem aceasta problema
Pana cand matusa mea (care este hair-stilist) a venit si m-a intrebat daca vreau sa ma tund, eu i-am spus ca da, dupa m-am spalat cu un sampon uribil si nu il voi recomnda, si mi-am cumparat Clear.Deci ti-l recomnand e cel mai bun.Eu acum nu mai am matreata. Dar fii atenta si cand o sa te limpezesti, deoarece din cauza aceasta avem matreata. Te-am pupacit
Depinde de tipul de par pe care il ai. nimeni nu te poate sfatui mai bine decat un dermatolog. eu sincer am incercat si a dat efecte cu un sampon de la amway contra matretii. p. s. nu te astepta sa treaca peste noapte! Bafta!