| SnYcK3rS a întrebat:

Cum scap de negi? Am un neg de ani buni aproape de buric.

Pe picior am un fel de neg, dar nu prea seamana a neg, e de 1 an de zile, chestia aia pe picior e putin mai inchisa decat culoarea pielii si e fina, nu e asa tare ca un neg

Vreau sa scap de ele, fara produse de la farmacie, medic sau alte chestii, vreau ceva remedii naturale, am auzit ceva de uleiul de ricin big grin

Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Athée a răspuns:

Stiu ca e scarbos, daca daca stai la tara si ai gaini, cand mama/bunica ta taie o gaina, i-ai pipota, goleste-o de ce are inauntru, dar nu o spala, si freaca locul respectiv, eventua las-o putin acolo. Functioneaza!

| vangaelis a răspuns:

Piatra vanata.

| PVAAVU329 a răspuns:

Pentru negi foloseste Cryopharma...stiu ca nu vrei de astea cumparate, dar acum ai nevoie.Iar pentru aia de la picior la fel (daca nu merge inseamna ca o ai de mult).

| pietrean a răspuns:

Din pacate negii se pot transmite, este un virus.De obicei negii apar la copii si tineri, dar dpot dispare de la sine.Ei apar pe un fond de imunitate scazuta cand virusul infecteaza stratul superficial de piele.Negii pot disparea,dar virusul ramane!
Remedii naturale,ar fi sa-ti maresti imunitatea mancand sanatos,luand echinaceea, dar mai sigir si mai comod, ar fi sa mergi la dermato si prin criogenare(inghetare), nu doare, poti scapa.Ar mai fi o metoda cu acid salicilic,dar dureaza, e mai complicat, tot pui pansamente, etc.
Cel mai bine, mai usor si convenabil, este sa mergi la medic si el decide.Eu am avut, am fost de cateva ori pentru a scapa de el si gata!
Uleiul de ricin, cred ca nu are nici-o treba:este bun pentru cresterea parului.

| BiuL a răspuns:

Du-te la dermatolog sa ti-l inghete sau electrocauterizeze.

| Braunion a răspuns:

N-ai cum. Negii se scot prin cauterizare.

| Elsker a răspuns:

Eu am folosit plasturi de la Compeed si mi-au trecut.