Este o planta care creste cam oriunde, are o seva galbena si se numeste " rostopasca ". Pui pe neg de 2 -3 ori si ai scapat de el.
Exsita creme in legatura cu negii.
Daca nu reusesti ai putea consulta un medic (medicul de familie de exemplu).
Sper ca te-am ajutat, papapa.
Cauti la farmacie o solutie care se numeste "Duofilm". Eu asa am scapat de ei. ATENTIE! este numai pentru uz EXTERN.
Ca remediu natural rostopacasa este super buna, dar s-a cam dus timpul ei, dar gasesti... vezi niste buruieni cu floare galbena au un suc morcoviu asa. Taie negii cu foarfeca putin si aplica seva. Ca tratament medicamentuos : cryopharma iti ingheata negul. Iti va cadea in 2 saptamani
Http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-negi aici poti citi remedii naturiste despre negi si cum poti scapa de ei
Eu am avut cate 2 sau 3 negi pe fiecare deget de la mana cand eram mai mica si mi-a spus cineva sa tai o lamaie in felii si sa o tin in spirt 2 saptamani si apoi sa o pun pe negi dupa care sa pansez si sa tin noaptea lamaia peste negi.in cateva zile mi-au disparut. inainte de asta am incercat o multime de creme dar nu au avut evecte.Bafta!
Mie mi-a luat mama o solutie "Verolit".Mie mi-au trecut negii. Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita?
Poti da te duci la un dermatolog sau daca vrei sa te tratezi in mod natural, iti dai cu rostopasca.Se rupe o frunzulita si impingi in ea si va iesi o substanta galbena-portocalie. Este o planta medicinala foarte buna pentru negi.
Si eu am un neg si am incercat cu aceste tratamente, dar nu a disparut deorece nu am finalizat tratamentul:
-primul tratament: pui saramura pe neg si bandajezi (sare cu apa)
-al doilea: am auzit ca saliva de la caine distruge negul (suna ciudat)
-al treilia: razi coaja de lamaie si o pui intr-un pahar si peste pui otet si lasi cateva zile la macerat si de 3-4 ori pe zi pui si bandajezi (eu sunt la acest tratamest si sa stii ca sunt rezultate.) daca nu a disparut cu tratamente, trebuie sa mergi la dermatolog. P.S: Nu incerca sa il tai! sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
LoOvE întreabă: