| Kolors a întrebat:

Cum scap de o besica din gura? O am sub buza de jos, as prefera sa nu merg la medicul de familie sau sa cumpar ceva.Sa o tratez cu ceva de acasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlleSiAtat a răspuns:

Aceea se numeste afta. Sincer, eu recomand sa iei de la farmacie glicerina boraxata, costa intre 5 si 10 lei. Daca nu, pune bicarbonat pe ea de doua ori pe zi. Mie mi-a trecut cu glicerina in o saptamana.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă este în gură, aplică pe ea glicerină boraxată de 3 ori pe zi, timp de 10-30 de minute nu consumi nimic.
Dacă este extern, aplici tinctura de propolis.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa o lasi sa treaca singura. Daca o vei sparge, te va ustura foarte tare.

| Vi003 a răspuns:

Poate fi un herpes, in acest caz, da-i cu "Aciclovir"! O farmacista iti poate spune ce-ti trebuie pana ajungi la dermatolog. Nu amana!

| ShadoWizz a răspuns:

Acea "basica" poate fi o afta.Umezeste putin degetul, il bagi in bicarbonat, si dupa pui degetul pe afta si lasi ceva timp, dupa lasi acolo sa-si faca efectul, fa de cateva ori si gatawinking