Buna! chiar daca esti alergica la gaz, sa tamponeze mama ta o bucatica de vata cu gaz si sa dea pe lungimea firului de par, apoi sa ti le scoata, mai intai cu un pieptene des din os si apoi cu mana, altfel nu vei scapa...
O zi frumoasa sa ai
In primul rand, daca cumperi sampoane la 5 lei fii convins(a) ca n-o sa fie bune de nimic.
Trebuie sa cumperi cel mai scump sampon din farmacie, ala la 50 de lei. Daca nu gasesti, mergi pana la o alta farmacie mai mare.
In al 2-lea rand, sampoanele astea au un prospect pe care scrie ca trebuie sa te speli cu el intr-un anumit mod. Trebuie sa freci nustiucat timp, sa astepti cu el in cap nustiucat timp, sa clatesti de nustiucate ori etc. Daca te speli cu el ca si cand ar fi un sampon normal nu o sa aiba nici un efect.
In al 3-lea rand, tot pe prospectul ala pe care tu sigur nu te-ai obosit sa-l citesti mai scrie ca pentru a scapa definitiv de toti paduchii e nevoie de mai multe spalari la nustiucat timp.
In al 4-lea rand, nu mai crede toate babele nebune care zic sa te dai in cpa cu petrol, gaz, motorina si alte produse gandite pentru un cu totul alt scop. O sa ajungi sa-ti dai foc la cap intr-un final.
(PT "in al 4-lea rand") sa stii ca metodele vechi naturiste sunt uneori mult mai eficiente decat cele moderne. Aceste "babe nebune" cum le zici tu au trecut prin viata si stiu ce metode foarte eficiente (chiar daca unele sunt foarte ciudate) se foloseau cu mult timp in urma!
Exista in comert niste piepteni speciali, cu dinti foarte desi. Roaga pe cineva sa-ti pieptene parul, suvita cu suvita, cu un pieptene din asta.
Chiar asa?
Da,de ce intrebi?
Nu stiam ca exista si metoda asta.
Aha.Exista si e foarte bine pentru ca mai sunt oameni care sunt alergici la alte chestii (ca cel/cea care a pus intrebarea).
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Http://www.farmaciastejara.ro/paranix-spray-p-4062.html
Doar din uleiuri)
Iulianaiula întreabă: