Imi pare rau ca o fata asa draguta ca tine este asa de trista... Cred ca ai un motiv serios, dar trebuie sa incerci sa iesi din starea asta pana nu se agraveaza...
Am trecut si eu prin astfel de clipe si mi-a fost destul de greu...
Vreau sa-ti spun ca trebuie sa incerci sa comunici cu o persoana apropiata si de incredere si sa-ti descarci sufletelul.
Daca tristetea este din cauza vreunui baiat, atunci respectivul probabil ca nu te merita, sau poate nu stie ca suferi din cauza lui.
Uita-te la fata mea de motan vesel si incearca sa uiti de tristete.
MIAUUU
Mă simt mai bine
Am citit câteva bancuri.
Căţelul meu nu aleargă pisici
Ma bucur mult.
Multumesc pentru fundita de ieri.
Cu plăcere.
Heei.
1. Asculta muzica
2. Uita-te la ceva film horror/comedie
3. Deseneaza ce simti
4. Iesi cu prietenii
5. Canta la ceva instrument
6. Fa-ti de cap.
Bafta, sper sa iti treaca tristetea.
Pacat,ai un chip atat de dragut.un zambet t-i l-ar face de ingeras. Dialogul de multe ori ajuta.gaseste pe cineva de incredere si petrece discutand cu el(ea) despre ce ai pe sufletel.Primesc un zambet?;-).O primavara minunata!
Uita-te si tu la un serial cu glume sau imprietenestete cu cineva cu un prienten(a).
Un singur raspuns:
Uita-te la filmul documentar secretul "The secret" Daca nu il gasesti pe net lasa-mi ID-ul tau pe privat si ti-l dau...
Multa bafta. O sa te ajute sigur!
Vorbeste cu un prieten/prietena.cineva care te face sa razi.si sa iti mai treaca.
Incearca sa te gandesti la momentele frumoase din viata ta.incearca sa visezi, sa fii optimista.amintirile si visele sunt cel mai bun leac pentru tristete.sau pur si simplu iesi afara, plimba-te si vezi cate lucruri minunate ne ofera viata si natura.
Pai.poti sa iti chemi niste prieteni acasa.sa va distrati.sau sa iesi cu prietenii.
Mario1996 întreabă: