anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scap de vanatie? Am avut un cosulet in barba nu era mare, adica cred ca era punct alb de grasime. Ma deranja fiind in barbie asa ca l-am scos. Totul bine pana cand am observat ca e o mica vantaie. Din cauza ca am apasat prea tare cu unghiile cand -am scos. Asa si la unele de pe nas. Cum scap de aceste micute vanatai? puppy dog eyes Urgent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AnnielaIoana a răspuns:

Da-ti cu ceva care are ca substanta activa heparina sodica cum sunt Liotonul gel sau Hepatotrombin ungvent.Acestea se aplica de 3 ori pe zi.Multa sanatate!

| AlinaPristavu19 a răspuns:

Sau ai putea sa pui un cub de gheata la mine a mers

| 12bella2 a răspuns:

Pai ..de poti sa cu crema de fata mai fina Nivea sau de la Avon sau cu crea de galbenele pe care o gasesti in farmaciile naturiste...sau cu Aloe vera... Funda