| ellenuk a întrebat:

Cum scap de vergeturile de pe sani fara a face operatii sau a merge la doctor? am de ceva timp vergeturi datorita cresterii rapide a sanilor! rog seriozitate! promit ca

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| yasmin1407 a răspuns:

Din pacate vergeturile nu se vindeca, in acel loc pielea nu mai este elastica si din cauza aceasta nu revine la normal. sunt foarte multe creme care promit ameliorarea vergeturile acum eu una nu cred ca functioneaza.

| ℓαυяα a răspuns:

Cauta la plafar o crema happy
oricum, vergeturile nu se vindeca de tot.

| ellenuk explică:

15. pana la varsta de vreo 14 ani nu aveam sani deloc dupa care dintr-odata au inceput sa se mareasca si sa apara aceste vergeturi! am 1.80 inaltime si am si cateva pe spate, cenunchi si coapse pentru ca m-am inaltat si ingrasat...pe coapse si pe sani sunt mult prea vizibile

| ellenuk explică:

Hahaha

| oceanfreshair a răspuns:

Cu ceai de coada calului.E foarte bun! Am avut si eu pe picioare si dupa 2-3 saptamani mi-au trecut aproape complethappybine...ale mele erau rosiatice si au trecut mai greulaughingbig grin succes.P.S:pui 2 lingurite la o cana de apa si il beihappysi mai e buna si lamaia.Adica tai o feliuta si aplici peste vergeturi dupa care te clatesti cu apa recehappysper ca ti-am fost de foloshappy