Amoxacilina de 500 de4 ori pe zi odata la 6 ore+ibuprofen de 200 3 pe zi ...tratamentul il ti 5 zile si iti trece garantat
Rezista sa ti-o scoata pe viu. Eu am facut asa si am scapat. Dar sa stii ca e dureros!
Cel mai indicat este sa mergi la un odontolog, iar el iti va spune daca mai are rost sa-ti pastrezi maseua in gura sau nu.
Pai mergi la dentist, sau pune pe o vata spirt, si tine vatastrand intre maseaua care te doare si ceilalti dinti [: Am avut si eu o problema asemanatoare si mi-a trecut
Mergi la farmacie si cumpara macar cel putin circa 20 pastile ampicilina, nu uita sa ceri cele mai slabe.
Trebuie sa iei minim 20 pastile, evident cate una la 6 ore nu toate odata, daca nu iei minim 20 nu este recomandat sa iei tratament cu aceste pastile!
Iei cate una la circa 6 ore, programeaza-ti telefonul sa nu uiti, apoi mergi la un medic stomatolog sa-ti trateze maseaua respectiva.
Nota - Daca simti ai alergii, ameteli, greturi, varsaturi, intrerupe medicatia si mergi la medicul de familie cat mai repede posibil.
Pana dimineata o sa simti deja ca se lasa.
Scoateo cu mana trage de ea eu asa am facut m-am chinui vreo 30 de minute dar apoi m-am bucurat ca am scos-o
Pai Miky ai putea merge la dentist eu stiu... poate acolo iti va da mai multe sfaturi si sa nu iti fie frica
OmuletCornulet întreabă: