| catalin1725 a întrebat:

Cum scap urgent de starile de voma?

Orice mananc sau beau vomit. VA ROG AJUTATI-MA URGENT!
FUNDA celui care ma ajuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bianca4321 a răspuns:

Pe mine una, ma ajuta lamaia! Cand mananc lamaie nu mai mi-e rau.Asta foloseam si cand mergeam in excursii si imi era rau pe autocar. sper sa te ajute si pe tine.

7 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Fa repaus alimentar si ia un metoclopropamid, are efect mai bun decat zeama de lamaie.

| matrix100 a răspuns:

Te rog sa mergi la un doctor

| catalin1725 explică (pentru matrix100):

Nu imi poat trece si cu altceva? De exemplu zeama de lamaie.

| iuyugu a răspuns:

Pui o felie de lămâie pe limbă și o sugi timp de un minut. Fără glumă chiar dacă e acrișoară... face bine.

| Mateiciuc_Josh_1998 a răspuns:

Stai calm, frate incearca sa stai linistit si sa te culci, somnul cel mai bun medicament, funda

| catalin1725 explică:

M-am uitat si eu pe net..am vazut k scrie peste tot de zeama de lamaie dar am zis sa vad ce ziceti si voi.

| Traceour_Baiatul_1998 a răspuns:

In primul rand... greata si starile de voma sunt din cauza inflamatiei stomacului. incearca o limonada usor rece... nu sloi. sau poti sa bei doar sucul lamaii asta iti v-a alunga greata