| Jurnaldedecembrie a întrebat:

Cum scapati de stress cand treceti printr-o perioada mai grea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ascult muzica care sa ma calmeze... eu sunt leit cel din avatarul meu. Din death note. M-am uitat prea mult la anime si i-am luat personalitatea lui Llaughing stau ca el mananc ca el etc.
Sau, ca sa ma mai relaxez dupa o zii grea, ar fi cand ajung acasa stau 10 min pe burta, dupa ma duc, imi fac ceva bun de mancare, eu de obicei imi fac cacao, si ma asez in fata calculatorului/televizorului si gasesc ceva la care-mi place sa am uit in timp ce mananc. Asa ma relaxez eu.

| gabrielutzu a răspuns:

Problema este ca de stres nu ai cum sa scapi.Viata asta este inn asa fel facuta incat sa traim intr-un permanent stres.Indiferent de varsta,stresul ne insoteste din momentul in care deschidem ochii si pana mergem la culcare, uneori chiar si in somn, prin cosmaruri.Tot ce putem face este sa tinem sub control acest stres, prin diferite metode.Eu de exemplu,am obiceiul de a tine stresul sub contrul prin a ma obisnui cu el,a-l accepta prin metoda "asta este situatia,ma impac cu ea,o accept, si incerc sa merg inainte". Numai ca nu o las sa imi controleze viata, ci eu o tin sub control.Ideea este sa nu mergi impotriva curentului, nu rezolvi nimic, ci sa mergi paralel cu problemele intr-un mod armonios si tinandu-le sub control.

| Cucutza a răspuns:

Beau mult ceai de plante :XhappySi vorbesc in gand, adica nu mai zic ce gandesc cu voce tarebatting eyelashesBafta!

| MissL a răspuns:

Imi rezerv cam 2 ore pe zi in care stau si ascult muzica, incerc sa dorm toate orele necesare somnului (minim 8) si sa discut mult cu mama mea care ma sustzine si incurajeaza si ma ajuta sa trec peste perioade grele si stresante. Incerc seara sa fac plimbari in parc cu prietenii, care sa ma scoata din starea de stress. Mai vad noaptea cate un film... sau imi fac o sedinta la masaj, sau la spa, si ma incarc sa o iau de la capat cu problemele.

| Atza a răspuns:

Sincer si eu am mari probleme cu stresul. Incearca sa te gandesti la ceva care te face fericit/a fa orice sa-ti schimbi starea de spirit in bine. Eu de exemplu fac cate o baie relaxanta, dar plimbarile cu prietenii ma ajuta cel mai mult. iti rezervi 30 min cel putin pentru tine si te schimbi total. Ai mai mult chef de viata si te poti concentra mai bine la ceea ce vrei sa faci. Sper ca ti-am fost de ajutor. Aaa si inca ceva ...ciocolata face minuni

| Alexxxxxxx a răspuns:

Ma gandesc la ceva frumos sau ma joc ceva... fundabatting eyelashes?

| valiska10 a răspuns:

Buna!
iti spun singura cale care m-a ajutat si pe mine.
este muzica pop.
trebuie sa-ti pui casti cu muzica pop si sa stai linistita/linistit in pat cu ochii inchisi si sa stai relaxat(a)
Funda?

| luana_6378 a răspuns:

Sincer eu cred ca stresul poate sa ajute sau poate sa faca rau! Eu, personal am avut parte de ambele variante. Din nefericire ajunsesem intr-un punct in care ma certam cu toata lumea. un prieten mi-a zis sa ma duc la psihlog si sa invat, metode de relaxare, da'mi era rusine. am inceput sa caut pe net si am gasit un site, topexperti.ro si am vb cu psiholoaga care m-a ajutat sa invat sa ma relaxez. incearca si tu.

Întrebări similare