anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scapi de cosuri?! sad
Cică daca faci dragoste pentru prima data scapi...de ele
Asa e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poti manca drojdie proaspata, de 1-2 ori pe saptamana cate o bucata cat varful degetului.
Dupa un tratament de cateva saptamani cosurile vor disparea.
E bine sa te speli zilnic pe fata cu sapun dezinfectant, dupa care sa-ti steri tenul cu vata inmuiata in spirt sanitar.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, asta este un mit, sexul nu te va scapa de coșuri, e adevarat ca prin sex scapi de tensiunea sexuală, dar atit, restul este fals, de coșuri scapi prin curatirea tenului, cosurile sunt reactii ale pubertatii.

| CuriousStuff a răspuns:

Este doar un mit, si un mod pueril de a rade de o persoana pentru ca are cosuri, spunand ca are cosuri pentru ca nu a facut dragoste. Insa nu e adevarat.
Ai sfaturi cum sa scapi de cosuri mai sus, insa pentru cele mai bune rezultate cel mai bine ar fi sa te vada un medic dermatolog si sa-ti recomande el ceva care crede ca ar fi bun pentru tine.

| xByte a răspuns:

Exista tot felul de lotiuni speciale si creme pentru asa ceva. Chestia cum ca s#x-ul te-ar scapa de cosuri este total fals.

| AndCat26 a răspuns:

Nu are legatura cu dragostea. Daca esti in perioada adolescentei e normal sa ai cosuri. Eu am scapat de cosuri cam duoa varsta de 17 ani si incercasem tot felul de metode, dar degeaba. Tot ce trebuie sa faci este sa nu le mai storci, si sa folosesti o crema ceva pentru ati hidrata tenul. Este o crema pe care o gasesti sI in market.uri se numeste Doina, este ieftina in jur de 3 lei, dar chiar daca este atat de ieftina este foarte buna si chiar merita incercata. Nu toate produsele scumpe sunt si bune, mai.sunt si produse ieftine care fac minuni.

| Deyne a răspuns:

Incearca produsele de la Avene, sunt foarte bune. Le gasesti in farmacii. Si eu am avut probleme grave cu acneea si acum nu mai am nimic. Cosuri nu imi mai apar pe fata decat foarte rar si sunt mici. E foarte bun! Costa in jur de 50 de lei.

| Rob3rt97 a răspuns:

Incearca o alimentatie mai sanatoasa, bea apa si fa baie mai des dar cu apa potrivita cam temperatura pielii tale nu fiarta sau prea rece, cumpara si crema si date cu crema dupa dus.

| BeatriceNicoleta a răspuns:

Nu neaparat. Depinde de fiecare. Poti incerca sa pisezi o aspirina cu o picatura de spirt, sa pui pe cos, astepti un minut, apoi te clatesti bine cu apa calduta. Atunci cand te stergi tamponeaz ausor cu un prosop moale. Sper sa te ajute raspunsul meu.

Întrebări similare