Te tunzi la chelie(daca esti baiat merge), sau exista la farmacie niste sampoane speciale.
Unde ai paduchi? Tratamentul nu este similar, ca si la paduchii de pe parul de pe cap.
O alternativa naturala cu ajutorul careia scapati de paduchi, este maioneza. Acoperiti scalpul si parul copilului cu un strat de maioneza, aplicati deasupra o punga si lasati-l astfel timp de jumatate de ora. Spalati parul cu sampon si apoi inlaturati lindinele cu un pieptene special pentru paduchi.
Lindan 1% sau Malathion 1%, comercializate sub forma de lotiune Prioderm, care duce la vindecare dupa o singura aplicare. Pentru ouale care sunt fixate la radacina firului de par, se aplica frectii cu acid acetic 5%. Se mai pot folosi si sampoanele: Hegor, Item, Parasidose, Pyreflor. Multa bafta si succes la indepartarea paduchilor
Inprimul rind daca ai parul lung scurteaza-l nu trebuie neaparat la chelie, si cumpara de la farmacie o solutie speiala FILVIT(lotiunme). Succes
Pentru elena la ce te referi tu aia-s latai never mind.De paduchi cel mai bine scapi cu petrol ii naspa da-i cel mai bun sau mna la farmacie sunt ceva solutii care contin pentrol sau altele si alea-s bune sau daca-s prea scumpe atunci spray de muste serios.sau te tunzi de tot.
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
MeGustaaaaa întreabă:
dobrin1019 întreabă: