Hei Eu cand aveam herpes la buza imi cumparam un unguent de la farmacie "Aciclovir" si imi trecea nu este deloc scump Iti recomand
La farmacie este acea crema numita "Acicolvir" si este foarte buna. Sau mai sunt acele leucoplasturi numite "Compeed Leucoplast".[Sper ca ti-am fost de ajutor . ]
Buna . Iti recomand sa te duci la o farmacie, si sa intrebi acolo. Se gasesc o multime de unguente, sau niste 'plasturi' speciali. :*
Buna.si eu ma confrunt de cu acesta problema. odata ce ti-a aparut nu poti sa scapi intr-o zi.in cateva zile.te poti da cu Aciclovir deoarece usuca si herpesul va trece mai repede.degeaba incerci cu tot felul de remedii naturale.nu prea au efect.iti dau insa un sfat:cand simti ca iti apare herpesul dimineata te dai cu ceva Aciclovir este bun chiar si pasta de dinti ceva care sa usuce si iti garantez k nu iti va mai aparea.pana seara va disparea. sper ca ti-am fost de folos:*
Nu prea poti scapa.este un virus care ramane in corp si din cand in cand isi mai face aparitia si in exterior
Maream întreabă: