Exista un preparat in farmacii pentru pete din cate stiu eu este destul de eficient si foarte accesibil m-am hotarat sa il incerc si eu iar saptamana aceasta astept sa soseasca.Nu stiu exact numele sau ce poti sa ceri insa o sa intreb si o sa revin
Am revenit cum ti'am promis. De la 5 zile de la folosirea cremei am observat rezultatele care au fost uimitoare eu aveam foarte multe pete maronii de la acnee care acum nici nu se mai vad, aveam o urma de arsura care acum e minuscula si daca voi continua tratamentu va trece si ea cu siguranta, si petele din urma sarcinii dispar, mai greu dar dispar. Ce sa iti spun despre ea... e un preparat farmaceutic costa in jur de 6 lei (atat am dat eu pentru ea) si miroase a mere verzi, eu cand ma duc sa cer spun" alifie pentru pete" si farmacista stie ce sa imi dea data viitoare o intreb exact cum se numeste, in caz ca vei gasi pana atunci vezi ca trebuie sa aiba o culoare maronie si sa aiba zgrabunte albe prin ea.
Sper sa o gasesti, numai bine.
Am citit si spunea ceva de ''pete'' la linkul asta:) http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=4143