| valentingb a întrebat:

Cum se cheama boala cand auzi bataile inimii in urechi si le simti in gat? Va rog, nu primul raspuns de pe Google ca am cautat deja. happy Fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AriantheLissa a răspuns:

NU este o boala care sa se vindece, nici macar boala nu este. Tot ce e nevoie e sa-ti faci putin timp liber si sa te relaxezi deoarece esti prea stresat.;]

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Poate te referi la tahicardie.
Caută pe Google şi vezi.
Te pup!

| july00 a răspuns:

E o boala?

| valentingb explică (pentru july00):

Da, e o boala. Vine "la pachet" cu niste palpitatii ale inimii, sau un puls anormal, tensiune oscilanta, etc. Fotografia de profil e a ta? Cine-i fotograful? Sper ca are um site, e superba! Si fata, bineinteleshappy

| july00 a răspuns (pentru valentingb):

Multumesc,am gasit-o pe net..nu e poza mea,!

| valentingb explică (pentru july00):

Pacat. De fapt speram ca esti tu cea din poza. laughing)) Glumesc, sunt pasionat.

| AriantheLissa a răspuns:

Din cate stiu, poate fi o simpla tensiune psihica prea mare sau stres. Nu este o boala. :] o.O

| valentingb explică (pentru AriantheLissa):

Ok, nu e o boala. Dar cum se vindeca? Psiholog, terapeut, pastile, injectii?

| valentingb explică (pentru AriantheLissa):

Aha,inteleg. Sunt mai greu de cap, trebuie rabdare cu mine. Nu e pentru mine intrebarea, e pentru o ruda mai in varsta. Am sa-i transmit. Ai doua voturi!

| AriantheLissa a răspuns (pentru valentingb):

Multumesc happy

| Parlici_Laura_1998 a răspuns (pentru AriantheLissa):

Eu dupa ce m-am relaxat a inceput sa imi bata

| AriantheLissa a răspuns (pentru valentingb):

NU este o boala care sa se vindece, nici macar boala nu este. Tot ce e nevoie e sa-ti faci putin timp liber si sa te relaxezi deoarece esti prea stresat.;]

| loredana0801 a răspuns:

Cadinie

| valentingb explică (pentru loredana0801):

Lori am cautat asta si nu am gasit nimic. Poti sa-mi dai un link, o explicatie?

| loredana0801 a răspuns (pentru valentingb):

Eu am gasit pe referate.ro

| valentingb explică (pentru loredana0801):

Cred ca folosesc un Google piratat laughing, nu gasesc nimic, nimic, nici pe cautare avansata. Dar multumesc frumos, oricum, iti voi da vot.