| CrazyKiddd a întrebat:

Cum se face anestezia generală? Cu masca sau intravenos? Si cum te simți cand te adoarme si dupa ce trezești?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

In articol vei gasi toate raspunsurile la intrebarile tale :http://proceduri.romedic.ro/anestezia-generala

| SkyPilot a răspuns:

Se poate face in ambele feluri. Si la nasteri se poate face si intre inelele coloanei cum a raspuns cineva mai sus.
Cand te adoarme nu simti mare lucru. Cand te trezesti, depinde de anestezie. Eu am facut mai multe, toate intravenoase. La unele nu am simtit nimic, a fost ca un somn bun, dar la altele m-am trezit confuz, am revenit greu la realitate si aveam o senzatie de rau si de anxietate.

| Mykymu a răspuns:

Se face cu masca. Cand te adoarme vei simti cum ti se face somn si o mica ameteala. Cand te trezesti e posibil sa fii amortit si sa te doara putin capul.
Funda?

| DanyEL24 a răspuns:

Cred ca masca

| neoficial2302 a răspuns:

Anestezia generala se face intravenos din cate stiu eu! Am trecut printr-o "peripetie" si a trebuit sa accept o anestezie de genul! Bine ca nu am simtit nimic, nici inainte si nici dupa interventia chirurgicala! Medicina a evoluat destul de mult in ultimii ani!

| neoficial2302 a răspuns:

Revin cu o completare la raspunsul anterior;
Anestezia generala se face in doua moduri, intravenos si prin inhalare! Nu cred ca se mai practica anestezia in intre inelele coloanei vertrebrale!

| AnDrEwWw9871 a răspuns:

Salut. Depinde de interventia medicala. Dar oricum ar fi, nu se simte nimic.