In articol vei gasi toate raspunsurile la intrebarile tale :http://proceduri.romedic.ro/anestezia-generala
Se poate face in ambele feluri. Si la nasteri se poate face si intre inelele coloanei cum a raspuns cineva mai sus.
Cand te adoarme nu simti mare lucru. Cand te trezesti, depinde de anestezie. Eu am facut mai multe, toate intravenoase. La unele nu am simtit nimic, a fost ca un somn bun, dar la altele m-am trezit confuz, am revenit greu la realitate si aveam o senzatie de rau si de anxietate.
Se face cu masca. Cand te adoarme vei simti cum ti se face somn si o mica ameteala. Cand te trezesti e posibil sa fii amortit si sa te doara putin capul.
Funda?
Anestezia generala se face intravenos din cate stiu eu! Am trecut printr-o "peripetie" si a trebuit sa accept o anestezie de genul! Bine ca nu am simtit nimic, nici inainte si nici dupa interventia chirurgicala! Medicina a evoluat destul de mult in ultimii ani!
Revin cu o completare la raspunsul anterior;
Anestezia generala se face in doua moduri, intravenos si prin inhalare! Nu cred ca se mai practica anestezia in intre inelele coloanei vertrebrale!
Salut. Depinde de interventia medicala. Dar oricum ar fi, nu se simte nimic.