Eu am facut una acum 1 an.
Pai te pune sa tzii cu dintzi de o chestie de pe un perete. si o linie d lumina iti trece prin fata! si cam atat:)
Apoi ai o plansa cu dintzii :)). Nu e bine sa o faci de p[rea multe ori ca iti slabesc dintii. pentru ca sa iradiaza.
http://www.velvetdental.ro/......00x278.jpg Asta e apartatu. acolo e ceva de prins cu dintzii si apoi trece lumina prin fata cum am mai zis.:D nu te doare nu nimic:))
Am facut eu una, acum un an. E ca la o radiografie normala, atat ca ti`o face la gura. te pune sa tii gura deschisa, iti baga o chestie in gura si iti face un fel d poza si gata radiografia! nu te doare nu nmc.dk esti din bucuresti te poti duce la o clinica de pe langa Piata Sfanta vineri, mai sus de Carrefour Unirii, daca stii. pup, bafta:*
Stai putin...chestia respectiva care se tine in gura, e de unica folosinta nu? Presupun ca nu o tine toata lumea in gura tot pe aia...nu?
E radiografie dentara, nu radiografia unui dinteAm facut de aman2.
Acu iate dupa cine crezi tu
Bulina la un dinte se numeste altfel.
Asta e radiografie totala.
@crizantema. Da desigur.
eu am aparat dentar la arcada de jos, nu vb aiurea
Tot ce ti'au zis Hamsterx si Bubulina e adevarat.:d
Chestia e ca daca ai de facut la o masea care este in capatul maxilarului o sa ai senzatie de voma cand iti pune bucatica aia de plastic."Secretul" e sa respiri pe nas.
Iti spune un fel de costum pe tine (e foarte greu ) impotriva razelor de acolo si te aseaza pe un scaun. Iti da o mica radiografie pe care tu cu ajutorul degetului o tii pe dintele la care trebuie sa iti fie facuta radiografia, dupa care cel de acolo se indeparteaza si iti face o "poza". Atat.Mai mult de 5 minute nu dureaza si nu este dureros.