| Aednaxela2233 a întrebat:

Cum se face reteta de miere cu ceapa si usturoi? Am cautat pe revista practic pe internet dar nu am gasit, pentru ca acolo trebuia sa fie reteta.Va rog puteti sa-mi dati raspunsuri rapide?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| anyhylator a răspuns:

Pui branza, amesteci cu dude si bagi pentru 3 luni la cuptor, intre timp framanti coca alcatuita faina si coca cola, framanti bie timp de 10 ani apoi pui coca peste branza cu dude si bagi iar la cuptor(cuptorul sa nu fie bagat in priza ca s-ar putea sa se arda prajitura, de ce sa risti?). Apoi scoti totul de la cuptor si bagi inapoi in cuptor apoi iar scoti si tot asa timp de 1 secol. La final ai cea mai buna ciorba de smochine. big grinbig grinbig grinbig grin