anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se face sucul de ceapa? thinking Nu e gluma..chiar vreau sa stiu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RainOfColors a răspuns:

Ceapa si usturoiul in lupta cu ateroscleroza

Suc de ceapa - Se curata zilnic o ceapa, se rade marunt si se stoarce printr-un tifon. Sucul obtinut se bea diluat in putina apa, cate 30 de picaturi zilnic, inainte sau dupa masa. Cura dureaza o luna. Ceapa fluidizeaza sangele, micsorand riscul instalarii trombozei, a aterosclerozei si a infarctului de miocard.
Suc de ceapa cu miere - Se amesteca o jumatate de pahar de suc de ceapa rosie (preparat zilnic) cu 2-3 linguri de miere de padure. Intreaga cantitate se consuma in ziua prepararii, dupa mesele principale. Cura dureaza 3-4 luni, cu o pauza de o luna.
Macerat de usturoi cu lamaie - O capatana de usturoi pisat se pune intr-un borcan, se toarna peste el zeama si coaja rasa de la o lamaie, precum si un litru de apa clocotita. Se acopera si se lasa in repaus doua zile. Se ia cate o lingura pe zi, timp indelungat. Are efect si in combaterea colesterolului.

1 răspuns:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Se rade si se stoarce! Ce mare filozofie?!