Buna ziua!
Goji sunt neobisnuite fata de alte fructe uscate si trebuiesc incercate, au un gust puternic acrisor si usor dulceag si o aroma specifica.
2, 5 l apa
concentrat de supa (eu am folosit home-made)
5 linguri fructe goji
bucati de pasare pentru supa (eu am avut curcan)
2 cepe mari
4-5 ciuperci mari (vreo 300 gr)
1 bucata de ghimbir cat degetul mare
2 ardei iuti (daca nu vreti iute folositi ardei dulci)
8 catei de usturoi. Puneti fructele goji cu apa rece pentru a se rehidrata si lasati-le deoparte. Curatati legumele si taiati-le julien. Ghimbirul curatati-l de coaja si taiati-l betisoare fine. Puneti apa, concentratul de supa, legumele, ghimbirul si bucatile de pasare intr-o oala si fierbeti la foc mic 1, 1/2-2 ore. Cand supa e fiarta, scoateti bucatile de pasare si dezosati-le. Aduceti bucatile de carne inapoi in oala. Sarati dupa gust. Adaugati fructele goji si usturoiul tocat marunt si mai lasati pe foc cateva minute. O lingura de supa cu arome puternice. Pofta buna si sanatate! M-as bucura daca tot te-ai apucat de goji sa folosesti si produse BIO!
Eu mananc goji dar am pus intrebarea pentru ca as vrea sa mananc si supa de goji
Ok Liz, dar ar fi bine sa folosesti totul BIO, ca degeaba tu mananci GOJI, daca folosesti produse cosmetice care contin chimicale si-ti distrug frumusetea si tineretea. Da-mi mesaj cu id-ul tau in privat si iti zic ce trebuie sa faci! Sanatate!
Id de mess?
Da mai Selena! Id-ul tau de messenger!