anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se face un test de vedere? Pui o pagina cu litere mari si mici pe perete si la cati metri trebuie sa stai de ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ichigoemi a răspuns:

Pai pui niste litere mari/mici pe o foaie A4 sau ceva mai mare...un rand cu scris 20 sa zicem. dupa 18.etc si pui foaia la 3 metri de un scaun sau unde o sa stai sa privestiwinking sa pui litere mari de tipar pe primele 3 randuri. dupa incepi combinat si dupa numai din astea micitongue succes si sa ai o vedere buna incurand:X

5 răspunsuri:
| Divyanka100 a răspuns:

Am facut asta la scoala, dar trebuie sa te duci la un medic, daca ai probleme cu vederea.TPU

| DraGfirE a răspuns:

Pe mine m-a pus la monitor si 2-3 m distanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am probleme, nu cred, dar vreau sa imi fac un mic control asa, sa stiu daca sa reduc din pc, etc

| soliita32 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un medic daca ai probleme cu vederea

| CoquineNoire a răspuns:

Tre sa stai la cativa metri departare, te va pune sa le citesti cu o mana care acopera un ochi si apoi schimbi ochiul.
bafta!