Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Crucified a răspuns:

Meditezi stand calma fara a te gandi la nimic

| Crucified a răspuns (pentru NuimivinesacredcalamintalnitpeKremlatarguldecarte):

Imbunatatirea starii spirituale

| Crucified a răspuns (pentru NuimivinesacredcalamintalnitpeKremlatarguldecarte):

Te scapa de stersuri, oboseala, agitatatie, energa negativa

Da ca eu as incerca cum sa nu ma mai pot gandi la nimic cum fac asta,

Asta ma intrebam si eu, nu pot deloc!

UNi omanei pot sa faca sa nu se mai gandeasca la nimic>?

Din cate stiu numai chinezoii fac asa ceva. rolling eyes

Am aflat nu sa nu te mai andesti la nimic sa te gandesti la ceva placut.

Stiu,dar nici asta nu pot

| hunterpainting a răspuns:

Respiri adanc in timp ce faci exercitiile corect.

| EuSiDoarAtat123 a răspuns:

Ca si EmoBoySad

Eu reusesc.Incearca sa privesti fix la un loc dar ca si cum nu ai vedea nimic, nu te gandi la nimic(e greu, foarte dar incet, incet o sa iti dai drumul), Te ajuta daca nu clipesti ca si cum ai incremeni.

Asta a fost un stil care il practic eu dar sunt celelalte stiluli sunt cu exercitii care nu le stiu, cauta-le pe net

Sper ca te-am ajutat

| ExpertRO a răspuns:

Este extraordinar de complicat nu tine de forta fizica. Tine de moralitatea cunoasterii spirituale, cea ce cred ca ar fi imposibil pentru tine, deoarece, daca iei lucrurile asa sigur nu te vei incadra in standardele cerute pentru a practica Yoga.

Pa, Pa! Sper ca te-am putut ajuta...

Întrebări similare