| noname_8775 a întrebat:

Cum se fumeaza cu adevarat? Adica cum tragi in piept. Ca mie mi-au spus anumite persoane ca trag doar in gat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Numai @Alexa ti-a dat un raspuns concret.Si @Candice!

Pentru prima data. FUmeaza Vung sau Vug ceva de genu`.
Tragi putin aer daca nu poti mult,tine`l in tine inspira aerul si dupa aia il da`i afara gen "INSPIRA"."EXPIRA"
Ai mare grija,cum fumezi, cand fumezi si cu cine! Sa nu te prinda parintii!
Prima data o sa te usture in gat, o sa ai ameteli, dar te obisnuiesti cu asta!

17 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Dupa ce ai tras fumul, inspiri pe gura.

| shnako a răspuns:

Cel mai simplu de invatat: tragi din tigara, deschizi gura, si tragi aer pe gura. Dup-aia te obisnuiesti tu si fara miscarea asta.

| Candice a răspuns:

Pai sunt mai multe moduri de a fuma:
Poti fuma pasiv, cand inhalezi fum de la altii
Poti sa tragi in piept, de obicei asa se face pentru a nu face cancer la gura. Tine minte sa bei dupa un pahar cu apa sa nu se cunoasca ca ai fumat si sa te protejeze de boli.
Poti sa fumezi doar in gura, dar in timp daca fumezi 1 pachet 2 pe zi faci sigur cancer la gura.
Succes.

| Anomatriv a răspuns (pentru Candice):

Dacă fumez așa timp de jumate de an, e posibil deja să înceapă cancerul? Te rog răspundemi

Alte răspunsuri
| Alecsa11 a răspuns:

Tragi fumul in gura, apoi il tragi in piept ca si cum ai respira aerul curat. (da, stiu, foarte proasta comparatie)

| mynameiselena a răspuns:

Hei! Si eu am problema asta! Si eu am pus o intrebare asemanatoare.pff.pana ne obisnuim.desi este o mare greseala laughing, dar acum mai mult ca oricand am nevoie de asta.cred. Mie mi se pare interesanta faza cu "tragi din tigara, apoi deschizi gura si tragi aer in piept" laughing Voi incerca asa. Mi se pare practic pentru invatat.

| ionutz4u92 a răspuns:

Asa eram si eu la inceput. Nu stiu unde anume ajungea fumul acela daca in gat dar oricum in piept nu. Fumul de tigare se trage in plamani ca sa simti nicotina. Raspunsul acesta l-am dat pentru a-ti rezolva dilema dar eu iti recomand sa nu te apuci deloc de fumat. Mai bine lasa-le acum cat inca poti renunta usor.

| muricuigrec a răspuns:

Tragi fumul, il ti in gura cu gura inchisa 1 secunda si dupa aceea respiri adancwinking

| cosminandrei a răspuns:

M-am uitat peste tot si adevarul e asa tragi fumul in gura dupa aia tragi aer in piept si dupa dai afara fumul! ai grija sa nu inghiti fumul ca atunci e nasol!

Alte răspunsuri
| Leon_Bata_1999 a răspuns:

Tragi din tigara si dupa aia spui " ii ca vine mama" inspirand. Sinplu laughing

| CosticaCojo1 a răspuns (pentru Leon_Bata_1999):

Te pup sefuleee m-ai ajutat enorm de mult. Acum trag doar in plaman

| pisicutadesire a răspuns:

Prima data tragi din tigara apoi tragi in piept usor apoi dupa 1 secunda dai afara tot fumul

| Băă_Niky_1973 a răspuns:

Omule m-am uitat peste afirmatiile altora si trebuie sa iti zic tragi aer in gura si dupa zici asa a ma prinde mama si tragi aeru i gat si dupa il sufli afara dar asta e o metoda pentru incepatori dar dupa o vreme te obisnuiesti

| bogdandinro a răspuns (pentru Băă_Niky_1973):

Stiam si eu faza dar o stiam vine mama

| Ion_Marius_1996 a răspuns:

Toti te invata cum sa fumezi dar nimeni nu te previne ca sunt foarte rele consecintele fumatului