Numai @Alexa ti-a dat un raspuns concret.Si @Candice!
Pentru prima data. FUmeaza Vung sau Vug ceva de genu`.
Tragi putin aer daca nu poti mult,tine`l in tine inspira aerul si dupa aia il da`i afara gen "INSPIRA"."EXPIRA"
Ai mare grija,cum fumezi, cand fumezi si cu cine! Sa nu te prinda parintii!
Prima data o sa te usture in gat, o sa ai ameteli, dar te obisnuiesti cu asta!
Cel mai simplu de invatat: tragi din tigara, deschizi gura, si tragi aer pe gura. Dup-aia te obisnuiesti tu si fara miscarea asta.
Pai sunt mai multe moduri de a fuma:
Poti fuma pasiv, cand inhalezi fum de la altii
Poti sa tragi in piept, de obicei asa se face pentru a nu face cancer la gura. Tine minte sa bei dupa un pahar cu apa sa nu se cunoasca ca ai fumat si sa te protejeze de boli.
Poti sa fumezi doar in gura, dar in timp daca fumezi 1 pachet 2 pe zi faci sigur cancer la gura.
Succes.
Tragi fumul in gura, apoi il tragi in piept ca si cum ai respira aerul curat. (da, stiu, foarte proasta comparatie)
Hei! Si eu am problema asta! Si eu am pus o intrebare asemanatoare.pff.pana ne obisnuim.desi este o mare greseala , dar acum mai mult ca oricand am nevoie de asta.cred. Mie mi se pare interesanta faza cu "tragi din tigara, apoi deschizi gura si tragi aer in piept" Voi incerca asa. Mi se pare practic pentru invatat.
Asa eram si eu la inceput. Nu stiu unde anume ajungea fumul acela daca in gat dar oricum in piept nu. Fumul de tigare se trage in plamani ca sa simti nicotina. Raspunsul acesta l-am dat pentru a-ti rezolva dilema dar eu iti recomand sa nu te apuci deloc de fumat. Mai bine lasa-le acum cat inca poti renunta usor.
Tragi fumul, il ti in gura cu gura inchisa 1 secunda si dupa aceea respiri adanc
M-am uitat peste tot si adevarul e asa tragi fumul in gura dupa aia tragi aer in piept si dupa dai afara fumul! ai grija sa nu inghiti fumul ca atunci e nasol!
Te pup sefuleee m-ai ajutat enorm de mult. Acum trag doar in plaman
Prima data tragi din tigara apoi tragi in piept usor apoi dupa 1 secunda dai afara tot fumul
Omule m-am uitat peste afirmatiile altora si trebuie sa iti zic tragi aer in gura si dupa zici asa a ma prinde mama si tragi aeru i gat si dupa il sufli afara dar asta e o metoda pentru incepatori dar dupa o vreme te obisnuiesti
Stiam si eu faza dar o stiam vine mama
Toti te invata cum sa fumezi dar nimeni nu te previne ca sunt foarte rele consecintele fumatului