| MiryamDeniz a întrebat:

Cum se împacă tahicardia sinusală cu sportul de 30min-o oră zilnic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BogdanLuca a răspuns:

In mod normal tahicardia sinusala este o adaptare fiziologica, de exemplu, in timpul sportului. Daca vorbim de o crestere a frecventiei cardiace, in repaus, vorbim de Tahicardie si nu Tahicardie sinusala!
In general tahicardia sinusala nu ncesesita tratament, in timp ce, in cazul tahicardiei, dupa determinarea cauzei( Fie aceasta cardiaca, fie extracardiaca), trebuie inceput un tratament!

| MiryamDeniz explică (pentru BogdanLuca):

Dacă am 120 de bătăi pe minut în repaus la 15 ani, în timpului unui antrenament fizic (cum ar fi alergarea), poate ajunge la 150? Asta e grav?

Răspuns utilizator avertizat
| MiryamDeniz explică (pentru chiftelutacrocanta):

Cum aș putea să-mi dau seama dacă în timpul unei alergări aș avea vreo problemă?

Răspuns utilizator avertizat

M vorbit cu medicul meu de familie şi mi-a zis că palpitațiile se datoareaza carenței de calciu. Deși totul a început cu palpitații și sângerări nazale după un consum mult peste doza recomandată de cofeină. Chiar dacă am renunțat la cafea în urmă cu 8-9 luni, palpitații încă mai am. Scurte și rare. Eliminând factorii ce determinau palpitațiile cu mult timp în urmă, eu cred că nu este cazul să mă sperii.

Mersi!

6 răspunsuri: