Minor?
Total 400 ml de tărie fără antrenament peste mefducamente psihic active?
Vrei la reanimare sau îi comă?
Ce halucinatie preferi? Aia in care te trezesti la urgenta cu un tub in stomac, sau ai in care mori?
Daca iei antidepresive cu 400 ml de tarie, vei experimenta cu siguranta una. Doar ca nu va fi halucinatie
Aia in care mor direct
Ce graba ai? De murit o sa mori cu siguranta la un moment dat. Dar nu esti si tu un pic curios ce se mai intampla in urmatorii 70 de ani?
Poți da in schizofrenie daca bei alcool pe perioade îndelungate cu antidepresive și probabil ai și antipsihotice nu știu... Poate nu o sa mori și te trezești cu halucinații de nu o sa mai scapi de ele. Daca tot vrei să bei deși nu recomand nu mai lua antidepresive, dar ai grija că dacă le întrerupi brusc poți intra in sindrom de discontinuitate și te va rupe nu vei putea nici măcar sa umbli te va rupe de realitate.eu zic sa consulți și un psiholog și să ceri ajutor și din partea familiei, ce păcat de tine sa te distrugi de la o așa vârstă, ai toată viața înainte. urmează tratamentul așa cum ți s-a spus și nu renunța așa ușor, lupta munte da bătut îți garantez că o să triumfezi și o sa învingi boala numita depresie, gândește-te la viitorul tău și la părinții tăi nu fi egoist. Pe mine aproape ma ațintit la pat depresia și nu mă dau bătut, mi-o luat ani din viața și acum ce sa fac sa fiu un laș ca alții? Să mă refugiez in alcool și alte chestii? Depresia ta poate fi combătută, sunt boli mult mai grave ca depresia și persoanele respective luptă nu se dau bătuți așa ușor. halucinațiile sunt de 2 feluri gen halucinație auditiva și halucinație vizuala.
LarisaChe07 întreabă: