| TheSpecialOne a întrebat:

Cum se numeste testul prin care pot afla daca am vreun cheag de sange la cap? De 2-3 saptamani am o durere permanenta groaznica si surda de cap. Am facut eeg, tomograf si am fost si la oftalmolog si sunt bine, zic ei. CE POT FACE!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca aveai un accident vascular, s-ar fi vazut la tomografie. In principiu, ar trebui sa te mai vada un ORL-ist (sa nu ai o sinuzita).

| doctoressa a răspuns:

CT-ul ar fi evidentiat o astfel de modificare daca exista. Mergi din nou la neurolog pentru reevaluare. http://www.i-medic.ro/simptome/durere-de-cap-cefalee

| OoBunnyoO a răspuns:

Testul se numeste venografie, dar se poate vedea si la RMN sau la CT-scan. Testele ar trebui sa se poata face in orice spital.

| LIN2010 a răspuns:

DE urgenta prezinta-te pentru un examenneurologic si RMN cranian, nu mai astepta sfaturi la intamplare. Respecte