| TheSpecialOne a întrebat:

Cum se numeste testul sau modalitate prin care pot afla daca am vreun cheag de sange la cap? De 2-3 saptamani am o durere permanenta groaznica si surda de cap. Am facut eeg, tomograf si am fost si la oftalmolog si sunt bine, zic ei. CE POT FACE!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| TheSpecialOne explică:

P.S.big grinoctorita de familie e proasta(scuzati) si profitoare. m-a facut sa imi iau ochelari degeaba acum 2 ani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheSpecialOne):

Nu medicul de familie prescrie ochelarii ci oftalmologul. Mergi mai bine la ORL si fa un control. Daca nici de acolo nu este, neurologia te asteapta.

| TheSpecialOne explică:

Am zis clar ca nu am probleme cu ochi deloc!

| SimonaCristina a răspuns:

Poate trebuie sa faci alti ochelari (alta dioptrie) sau poate ai migrena, deci consulta si un neurolog. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai facut CT (computer tomograf) si nu a iesit nimic, NU AI cheag de singe. Probabil ai o sinuzita si cu vremea de acum, ai reactivat-o.

| oHarryo a răspuns:

Daca ai trecut deja prin aceste etape si EEG-ul, tomograful zic ca nu e nimic, mai exista angiograma care ar putea arata asa ceva, insa daca la aceste teste nu a iesit nimic poate nu e asa ceva, eventual stres etc, consultati medicul de familie la alte posibile cauze nu neaparat un cheag sau tromb.