Depinde de metabolismul fiecaruia. Cata apa retine in corp, arderile si multi alti factori. Eu de exemplu incerc sa ma ingras de muulta vreme. Pot manca orice, oricat insa nu pun nici un gram, dar nu sunt sedentara. imi place sa ma misc, insa nu ma omor cu sportul. Fiind foarte pofticioasa, am un avantaj ca pot manca orice, dar cu toate acestea as face orice sa mai pun 6-7 kg
Pai sunt 3 tipuri somatice. http://www.culturism-fitness.go.ro/ citeste in partea de jos si o sa intelegi mai bine acest lucru.
Totul tine de metabolism si de organismul omului.Si eu sunt gras si mananc putin si regulat, fac sport ( adica ciclism). si tot nu slabesc.
In schimb am un coleg care mananca de "n" ori pe zi nu face nimic toata ziua si e slab ca scandura.Asta e.
Buna. Si eu mananc mult, dar nu ma ingras. Bine, la mine e vorba ca seman foarte mult pe parintii tatalui meu, si ei sunt slabi. Asa a fost din generatie in generatie.
Am incercat de multe ori sa ma ingras dar...nimic. Acum am renuntat, mananc normal.
pa pa
:*:*
Mananca putin si des iar organismul isi formeaza arderi mai rapide
iar cei care nu slabes manaca putin si rar asfel incat di n putinul acela organismul isi depoziteaza energie su f forme de pungute albe sub piele adica grasime
Am si eu un frate care, oricat mananca, nu se ingrasa deloc.Nu practica nici un sport (doar fotbal odata la 10 000 de ani(glumesc)). Asta depinde de organismul fiecaruia de a arde grasimile.