| Ionut1983 a întrebat:

Cum se poate da jos din kg usor? Am 16 ani, sunt baiat, si am 85 de kg. Cand eram mai mic eram ff slab si nu-mi placea sa mananc deloc big grin Adica mancam ff putin... acu cand sunt mai mare am inceput sa mananc mult si m-am ingrasat vizibil...

Nu cred ca imi va fi greu sa dau kg jos cu ocazia asta... Care ar fi niste modalitati bune de a slabi? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Dieta si sport, mananci salata, legume si fructe, cartofi naturi, piept de pui la gratar, minim 2 litri de apa pe zi si sport

| adriangabor92 a răspuns:

Fa sport

| Meryem027 a răspuns:

Pai, in primul rand sa ai ambitie. Daca nu-ti pun in cap ideea ca o sa reusesti, nu faci nimic.Pe primul plan e sportul, ca daca tii dieta si nu faci miscare iese o mare...branza! Deci, fa sport, un sport care sa-ti placa si sa te si distrezi in acelasi timp. Apoi apucate de o dieta, nu foarte drastica pentru ca iti poate afecta sanatatea, dar in asa fel incat sa slabesti ( aici consulta un medic nutritionist, nu sunt in stare sa ma pronunt eu prea mult). Mananca fructe, legume si bea minim doi litri de apa pe zi.happy Fara mancare dupa ora 18, fara dulciuri, sucuri si mancare prajita. Numai bine si sper sa slabesti!:* Ciau