| alwaysStyles a întrebat:

Cum se poate scapa de negi? Am tot incercat cu solutii de la farmacie, dar nu au nici un efect

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Pentru negi si alunite incearca solutia numita,, FORMU CLEAR"! Fii atent la programele tv cand se difuzeaza TELESHOPING! De acolo poti sa faci comanda pentru solutie pentru negi si alunite FORMU CLEAR-de la www.telestarshop.ro

| Dragosburila a răspuns:

Heiii! Si eu ma confrunt cu acneea si negii asa ca am sa-ti spun metodele mele
Prima data ar trebui sa:
-ai o alimentatie mai sanatoasa, daca poti incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume(ASTE SUNT BUNE PENTRU TEN
Ar trebui sa mananci zilnic:

Ardei gras rosu
Ciocolata neagra(80% cacao)
Somon
Ulei de cocos
Ceai verde
Spanac
Seminte
Telina
Papaya
Morcovi) cam astea mananc eu
-practica un sport sau alearga vreo 20-30min in fiecare zi timp de o saptamana(daca faci asta prin transpiratie vei elimina multe toxine din corpul tau, iar asa pielea v.a incepe sa curete si sa scada excesul de sebum)
-bea pe zi minim 2l de apa
La mine au inceput sa dispara urmand ce ti.am scris mai sus asa ca asculta.ma si urmeaza.mi sfatul.
Si daca vrei sa scapi si de punctele negre ai nevoie de o crema pentru exfoliere(ex:Ocean Salt).
Dupa ce au disparut iti v.a mai ramane pe fata niste pete din cauza negilor, iar pentru asta poti folosi o crema de albire.
Daca vrei sa scapi de ele in alt mod o poti face prin cumpararea unei perii de fata. Apoi in fiecare dimineata si noapte cand te pregatesti pentru somnic ar trebui sa te speli pe fata cu sapul/gelul pe care il folosesti tu pentru fata utilizand peria aceaa pe care ai luat.o (de la Sephora-de unde am luat.o eu). Iei peria si incepi sa intinzi sapunul/gelul pe fata, iar dupa periind negii...

Succes!

Sper ca te.am ajutat

| GangsterQuinn a răspuns (pentru Dragosburila):

Tu stii ce sunt aia negi? laughing el te-a intrebat de negi si tu ii spui de ahnee :\