| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a întrebat:

Cum se poate scapa de o epilepsie provocata din cauza unei lovituri puternice la cap?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Epilepsia nu se trateaza definitiv, se amelioreaza.

| Sin a răspuns:

Esti cumva medic de esti tu asa de sigur? (ma indoiesc, esti cam tinerel in poza)

Alex, baiete, daca ai fi citit tu cate carti de medicina am citit eu...mai ca te credeam pe cuvant. Pune mana pe carti si mai informeaza-te si tu, afla singur daca nu iti convine ce auzi si crezi ca poti sa dovedesti contrariul.

Cat despre cancer, la fel. Poate fi vindecat pe moment.In 70% din cazuri celulele cancerigene se formeaza din nou, depinde foarte mult de organism.Cancerul poate sa reapara si peste 10-20-30 de ani, cateodata mai apare chiar si daca nu renunti la tratament.In plus tratamentul e unul foarte brutal pentru organism, nu numai celulele cancerigene se distruc cat si cele sanatoase.In timp trupul slabesti si cedeaza.

De ce aveti voi impresia ca daca s-a gasit leac pentru cancer, gata toate bolile au leac!?
Daca a-ti fi citit voi despre epilepsie MACAR pagina de pe wikipedia ar fi fost bine, inloc sa dati asa aiurea cu banul :"daca s-a vindecat boala X sigur se vindeca si cea Y".
Multi aveti impresia ca medicina e foarte evoluata (dar nu stiti ce ramuri din medicina e evoluata si pe ce ramuri e mai putin evoluata) sau daca ai multi bani, gata mergi in strainatate si medicina de acolo face minuni.
Da, medicina e foarte avansata si continua sa evolueze, dar de ce sa nu vedem realitatea actuala? Una e sa speri ca se vindeca/se va vindeca vreodata si alta e sa te minti singur asa ca te plictisesti si n-ai ce face.

In medicina nu te poti juca cu fraze puerile gen "stiu sigur ca se vindeca dar nu stiu cum, dar stiu sigur ca se vindeca pentru ca asa vreau eu sa fie"

| Zady a răspuns:

Nu va suparati pe mine daca va contrazic, dar daca s-a putut vindeca un acncer, banuiesc ca o epilepsie nu ar fi o provocare asa grea, insa nu in Romania si trebuie foarte multi bani as pleci intr-o clinica in strainatate unde exista ersonal capabil(doctori si asistente) si echipamente profesionale

Răspuns utilizator avertizat
| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° explică:

Cei care zic ca nu se vinde mai bine sa nu posteze degeaba stiu sigur ca se vindeca dar nu stiu cum

| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° explică:

Mai nu judecati dupa poza pot saa pun si cu fratele meu sa ceva de genu dar infine si eu am o cunostinta epilptica care s-a findecat dupa 2 ani si o alta cunostiinta care are 23 si este epileptica de 9 ani si nu stie ce sa faca. Amandoi sunt bolnavi din cauza unei lovituri puternice la cap...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru cei care folosesc expresii de genul: "Epileptic" sau "epileptica" nu pot decat sa va transmit ca sunteti total ignoranti. Unui bolnav de sida nu-i spuneti ca e sidos. Pe langa asta, aceasta etichetare este considerata discriminatorie.

Epilepsie nu se poate vindeca (INCA) decat in cazul in care ea apare ca un efect al unei tumori sau ale altor afectiuni neurologice. Au fost cazuri in care a fost scoasa o portiune a creierului, mai exact cea in care apar crizele iar crizele nu au mai aparut.

Eu fiind bolnav de epilepsie va pot spune ca un bolnav de epilepsie are o viata stricta, adica:
Fara nopti pierdute, fara excitante (cafea, alcool, droguri, ciocolata, etc.), fara stat in soare puternic, fara lumini puternice (luminile de tip stroboscop in mod special).

In functie de tipului de epilepsie pe care un om il are, acesta poate (sau nu) da examenul de permis auto (vedeti legile UE inainte de a comenta), poate face sport de performanta, dar toate astea tin la latitudinea medicului neurolog la care pacientul se duce.

Un singur lucru iti pot spune sigur, nu vei afla niciodata de pe un site amarat ce trebuie sa faca persoanele bolnave de epilepsie. Nu poti decat sa se duca la un medica pana nu se agraveaza, daca a avut doar o criza de epilepsie medicul e posibil sa-i zica ca momentan nu prea are ce sa faca (adica nu ii va da tratament), pentru ca nu stie ce tip de epilepsie este.

Epilepsia este o boala neurologica care poate fi grava sau foarte grava. Daca medicul i-a spus ca are epilepsie, atunci boala o va avea toata viata, chiar daca nu va mai face crize.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Sunt Cristina. Eu am avut de mica o cazatura am facut tratament vreo 6-7 ani dupa care mi-a scos tratamentul sa vada cum ma simt si intr-adevar de 6 ani nu am mai facut nici o criza. Dar m-am saturat cate pastile am bagat in mine, plus ca multi ani nu am gustat produse care contineau ciocolata si nici sucuri nimic nici macar de pofta. Mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vindecarea totala a epilepsiei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu se cunoaste un tratament sigur asta nu inseamna ca nimeni nu se poate vindeca...mai sunt si minuni!

| ionupo a răspuns:

Ai mai jos un site cu informatii despre Epilepsie.

http://www.topmedica.ro/blog/category/epilepsie/.

Poti pune intrebari chiar pe site iar medicul iti va raspunde in scurt timp. Succes :)