Doar daca ai avut sex neprotejat, atunci este bine sa se faca un test citologic, ca de esti deja infectata cu HPV, nu mai face sens sa faci vaccinul, ca nu mai are nici un efect asupra ta.
Testul asta se face doar dacă eu vreau? Gen nu e ceva obligatoriu? Adică ma refer ca dacă eu spun ca sunt virgina, nu e nevoie de nicio dovada sau ceva?
Testul asta se face la cererea pacientlui, nu se face obligatoriu.
Eu doar ti-am explicat procedura corecta, pentru ca tu nu mai esti virgina demult si chiar poti fii deja infectata cu cateva tulpini ale viruslui HPV, odata ce ai facut sex neprotejat, iar vaccinul este inutil daca esti deja infectata, ca tot asa poate declansa modificari ale colului uterin si aparitia cancerelor.
In final, analiza de detectare a infectiei cu HPV este ca sa-ti salveze viata, nu ca te-ar obliga cineva.
Bineinteles ca tu poti sa spui mamei ca esti virgina, dar minciuna asta nu ajuta pe nimeni.
Alte persoane spun, chiar și pe site-ul Regina Maria, ca dacă ești deja infectat, e în regula sa te vaccinezi pentru ca te protejează de celelalte tulpini ale virusului
buburuzaucigasa întreabă: