| AmansyoK1 a întrebat:

Cum se provoaca "anexitatea" nu ca as vreahappy dar vreau sa stiu sa nu imi provoc asa ceva laughing FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JulieAndreeaB a răspuns:

Anexita este inflamarea ovarelor. daca racesti in partea de jos, ai toate sanselelaughing

14 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Anexita sau anxietatea?

| JulieAndreeaB a răspuns (pentru Oana92):

Da, buna intrebare Oanahappy

| AmansyoK1 explică (pentru JulieAndreeaB):

Aolo...sper sa nu racesc acolo ca e de rau. laughing

| JulieAndreeaB a răspuns (pentru AmansyoK1):

Tu cati ani ai?laughing

Fac 17 big grin

Si consideri ca ai si ovare?laughing) sincer, nici nu m am gandit ca esti baiatthinking laughing

rolling on the floor pai pana la urma si baietii daca racesc acolo ajung la anexitate? laughing

Tu vorbesti de anexita sau anxietate?laughing) ca sunt niste chestii diferite

Hai sa vorbim de amandoua laughing

Anxietatea (neurotism) este o stare afectivă caracterizată printr-un sentiment de insecuritate, de tulburare, difuz./anexita=problema ginecologica

Eram curios doar ce este anexitatea si cum se provoacalaughing big grin ti-am dat funda big grin

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ce-i aia anexitate? ''Sa mor'' daca am auzit vreodata termenul si nici in DEX nu l-am gasit!