Eu am sinuzita si ma doare capul, ma dor ochii adica ma ustura si cateodata si nasul.Acum sunt racita si chiar simt durerile
Nu stiu ce sa zic. poate ai si tu sinuzita si probabil simti durerile acum pentru ca este si perioada cu raceala si este si frig.Nici eu nu am avut probleme vara
Mai bine consulti un medic, el stie cel mai bine.
Funda?
In perioada rece, sinusurile sunt mai sensibile, de aceea sinuzitele se acutizeaza toamna -iarna. Du-te la un consult ORL, ti se va face un consult si o radiografie de sinusuri.
Pentru ca vara este cald, nu trebuie sa te protejezi decat de vant, iar vara nu se intampla foarte des sa bata vantul. Ai o sensibilitate si o rata mai mare de a raci iarna, toamna sau primavara devreme cand vremea este rece si nu te protejezi indeajuns, din cauza "aparentelor". Ne uitam pe geam, vedem ca e soare si credem ca e caldut. Asa mi se intampla si mie si am sinuzita. Mereu am nasul infundat de cand incepe toamna, pana in primavara[daca nu ma protejez]
Ai sinuzita, mergi la medic sa-ti de antibiotic si tine o caciula pe cap si in casa si ar fi bine si afara ca te lasa
Poate te enumeri printre persoanele cu meteosensibilitate(adica transormarile meteorologice te afecteaza intr-un mod direct)
anonim_4396 întreabă: