| enigmatica a întrebat:

Cum se scapa de cicatricile lasate de acnee, cosuri si puncte negre?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Toata lumea spune sa mergi la medic, care nu prea te poate ajuta.
cel mai bun tratament si totodata la indemana este o masca pe care o vei aplica o data sau de 2 ori pe saptamana cu un amestec de argila (intrebi la farmacie, e sub forma de granule), galbenus de ou si miere.

citeste aici mai multe

http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=27

| Dan_5885 a răspuns:

Dutela un dermatolog nu lua creme dupa ureche ca nu stii cum este tenul tau poate va fi mai rau du-te la medic!

| Pepsy92 a răspuns:

Din cate stiu petele de la acnee trec in timp, eu fac tratament pentru acnee si miau mai disparut din pucte negre din acnee din punctele de grasime... dar nu stiu daca ti le da fara reteta, ele se numesc astfel; Skinoren si Laroche-posay(skinoren seara dupa ce iti cureti fata, te clatesti etc si Laroche-posay dimineata) aceste produse ajung pana in 150ron. Sper sa iti fie de ajutor.

| alabala96 a răspuns:

Du-te la medicul de familie sa-ti dea trimitere la dermatolog, si iti va zice el ce sa faci/iti va prescrie ceva. sper ca te-am ajutat

Întrebări similare