In cazul unei infestatii cu paduchi de cap este indicata folosirea unui sampon special sau a unei lotiuni, urmand exact instructiunile de utilizare. Cere sfatul unui farmacist asupra tipului de tratament ales.
Deoarece nici un tratament nu este eficient 100% este recomandata repetarea operatiunii dupa 7 zile. Poti efectua verificarea, folosind aceeasi metoda cu pieptenele umed la o saptamana dupa cea de-a doua aplicarea a tratamentului. [Sper ca ti-am fost de ajutor . ]
Fratele meu a scapat de paduchi si ouale de paduchi dupa ce docturul a zis sa foloseasca un gel pe baza
de ulei 100% de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Genul asta pentru paduchi de la Thursday Plantation fiind pe baza de ulei pur de arbore de ceai e foarte
puternic in eliminarea de paduchi si de lindini.
Din ce am citit pe net despre solutiile de a scapa de paduchi si din ce a zis doctorul, cel mai bine e sa
folosesti un tratament natural pentru a scapa de ouale de paduchi si paduchi, pentru ca nu contine
chimicale, nu iti afecteaza scalpul si nu iti distruge parul.
Deci daca la fratele meu a functionat, va recomand cu incredere mai ales ca un tratament natural.
Fratele meu a reusit sa scape de paduchi dupa ce a folosit un gel impotriva paduchilor si ouale lor de la Thursday plantation.
A scapat foarte repede si iti recomand daca inca ai probleme.
Uite si un video care explica despre oaule de paduchi
http://www.faraaer.ro/......n-romania/