| OaieBlonda a întrebat:

Cum se simt crampele? Am niste dureri de burta si ori in partea stanga jos, ori in partea dreapta jos. Nu mi-a venit ciclu inca.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Probabil de aia ai acele crampe, mai ales daca ai ajuns la pubertate

| crazzylol a răspuns:

Crampele se simt pe langa buric nu in stanga si nici dreapta jos, daca te doare in dreapta jos ar trebui sa te duci la un control, poate ai apendicita. Si daca te doare in stanga jos inseamna ca ai probleme cu ovarele ( probabil ai racita) Sau iti vine menstruatialaughing daca iti vine pentru prima data, bafta :*

| OaieBlonda explică (pentru crazzylol):

Nu am apendicita, apendicita este o chestie genetica la mine nimeni din familie nu a avut. Nici macar strabunicii mei laughing. Racita nu sunt si ma astept sa imi vina ciclul ca am cam toate simptomele rolling on the floor mersi