| manalin a întrebat:

Cum se trateaza gingivita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori nu prea ai ce sa-i faci, eu am avut cat eram gravida, dar era din cauya hormonilor... Am rezolvat cu periaj profesional

4 răspunsuri:
| Dara a răspuns:

Gingivita poate fi tratata si mai ales prevenita printr-o igiena dentara stricta.Tratamentul gingivitei consta in indepartarea placii bacteriene sau/si a tartrului. Periajul dimineata, dupa mese si gustari, inainte de culcare, folosirea atei dentare cel putin odata pe zi, folosirea unei ape de gura antiseptice sau antiplaca si a unei paste de dinti cu proprietati antibacteriene.Pentru a stopa infectiile se ia un antibiotic ce se aplica direct pe gingie, se inghite sau se spala gingiile, fiind sub forma de apa de gura.Medicul stomatolog te va indruma mai departe. Detalii pe www.sfatulmedicului.ro

| oareunde a răspuns:

Iti recomand "Glicerina boraxata cu propolis", care e aproximativ 5ron, "Citrosept- Picaturi din samburi de grapefruit" la 10ron, Argila Activa pulbere la 7ron, sau "GennaDent Parodontik" care este o crema la 16ron.

Poti sa incerci si retete naturale: am gasit aici cateva: http://www.boli-medicina.com/......BM-COM.php

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundamental, gingivita e cauzata de depunerile de tartru si placa. Deci tratamentul de baza consta in inlaturarea acestor probleme si in prevenirea reaparitiei lor.

| MaRiAa_8028 a răspuns:

Fetita mea, cand a avut, am tratat-o cu apa oxigenata... dar la adult nu cred ca se rezolva cu atat...