Întrebare recomandată | Girly97 a întrebat:

Cum se trateaza o unghie incarnata dureroasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu bisturiul, la un chirurg!
Nu, nu glumesc, daca ai ajuns in stadiul asta, este o singura solutie, chirurgul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se opereaza.

| Simonasimona1992 a răspuns:

Tu nu prea ai ce sa ii faci.
Mergi la medic si o sa ti-o rezolve in 10 minute.

| Visereale a răspuns:

Buna. Te rog asculta-ma, am trecut si eu prin asa ceva la ambele degete mari de la picioare si stiu ca e foarte nasol unghia incarnata, pana sa aflu cum se face, am fost la chirurg si mi-a ingustat-o dar la celalalt picior am facut eu ceva ce m-a ajutat sa nu se mai incarneze. Am pus/impis sub coltul unghiei incarnate o bucatica de tifon/pansament impaturita in asa fel incat coltul sa stea un pic ridicat, il schimbam la 2 saptamani pana a crescut unghia deasupra si nu s-a mai incarnat, de atunci o las asa mai mare pentru a nu mai putea sa se incarneze.Este ceva sigur pe care l-am incercat si a functionat, poti avea incredere ca solutia este verificata de mine, sper ca ti-am fost de ajutor.

| denisaasg a răspuns:

Nu ai ce sa ii faci, si eu trec prin aceeasi chestie, dar pentru a nu te opera poti incerca sa o tai cat mai des, astfel incat sa nu creasca asa de mult incat sa te doara din nou.

| Stamatin_Daniel_1990 a răspuns:

Medic