anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum slabesti 15 kg in 2 luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bunica a răspuns:

Mergi in Somalia, si maninci ce-ti dau aia.

9 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Nici cum... este foarte gresit sa faci asta... 15 kg in 2 luni? ai inebunit... tu stii ce iti faci? nu e bine... si eu sunt supraponderala... am slabit 20 kg din octombrie 2008... insa si asa mi se pare mult... te-ai gandit la pielea ta? si daca esti tanara... 15 kg in 2 luni e ffff mult ti se va lasa pielea si atunci cum o sa arati, o sa apara vergeturile, nuuuuu ...mai bine incet si sigur si fara probleme... cu multa miscare si va fi bine, nu manca dulciuri, nu manca paste fainoase, nu manca cereale, cartofi, mananca fructe (cu 2 ore inainte sau dupa masa), mananca multe legume, multe salate, carne slaba (pui si curcan, peste), incearca sa mananci carnea numai cu legume si salata fara cartofi si lactate, lactatele sa le mananci simplu sau cu legume... nu bea apa inainte, intre si dupa mese cu 30 min, nu manca dupa 7 seara, nu sari peste micul dejun... fa multa miscare... si o sa slabesti sanatos si aspectul fizic nu va avea de suferit ...crede-ma ca din experienta vorbesc...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

E foarte periculos pentru organism! Medicii recomanda doar 1kg/saptamana.Eu zic sa slabesti treptat...

| Ben. a răspuns:

Slabesti in 2 luni cu diete draconice.asta inseamna un shoc groaznic pentru organism. am auzit de cazuri de anorexie cd bietele fetite au murit.

| claudiu89 a răspuns:

Nu manancihappy, bei doar apa asa slabestilaughing, doar ca nu-i indicat, pentru 1.nu slabesti de unde vrei tu ci de unde poate corpul. 2. In alea 2 luni o sa fii ca o leguma.
Alergatul si inotul si cu o dieta sunt bune.

De unde vrei sa slabesti? ii o intrebare buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Facand gimnastica si sa nu mananci paine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citeste de pe net. da!

| destiny a răspuns:

Incearca sa nu maninci dupa ora 5 si bea apa cu lamie multa nu minca pine, doar ciaiuri, apa cu lamie si ceia ce nue gras si dulce si poti sa slabesti si cu mai mult. Vara mea a facut asa ceva si in 2 luni a slabit foarte tare

Întrebări similare