Foarte bine, doar ca mam fortat prea mult si ma dor genunchi atat, 4 ore de sala pe zi
Te dai smecher că faci sală si dai sfaturi da tu faci overtrain. Pleacă de aici
Ai dreptate. Daca nu s-a nascut destept sa plece de aici.
Nu-i vorba de asta, el vine la și-mi răspunde la întrebare și spune că n-am ce căuta la sală si el e începător si habar n-are să-și facă un program
Ma rog, asta e alta treaba. Trebuie sa stimulezi muschiul, nu sa-l omori. Si nici sa faci ceea ce se numeste ego lifting. Adica sa ridici mai mult ca sa te dai mare si sa nu executi corect miscarea.
Exact! Foarte bine spus
Mann incerc naibi sa-i explic ca ai nevoie de un plan pentru culturism si uite ce primesc,in primul rand cate proteine ai nevoie,carbo, grasimi, ce fel de proteine, cat trebuie sa fii pe plus, nu asa repede fara nici un plan, uite eu cu un plan bine facut, am slabit 6kg intr o luna, dar eram organizat, am si invatat din trecut si din studii stiintifice, nu poti lua masa musculara fara o activitate fizica
Mr Olympia.
Stau mai prost pe depresie, in rest cat de cat, dar ma apuc acum sa imi fac cartofi prajiti cu copanele prajite, bune rau, sa mai fac "bine" si pe la colesterol, ca, cu ala stau bine ca sanatate.
Aproximativ viu. 1.87, 82 de kile, dorm bine, cam frec menta si am de recuperat o gramada de munca, sooo... v-am pupat pe portofel si am zburat!
Da, fac sport zilnic: halbere, coniac canoe, sticlism
insa in general duc paharul la gura de multe ori
Foarte bine in sus chiar nu am probleme cu sănătate nu am mai răcit de ani buni beau mănâncă sănătos alerg și Aia e
Nu mint serios mânâncă sănătos am început sa mânca avocado mult ieri am mâncat cred ca 8 bucăți am cumpărat la plasă seră ies la alergat nu pot dormi deloc ma uit la HBO sau stau mai mult ca sigur pe TPU și Aia e da am uneori și momente când vreau sa fiu singur atâta tot
Încerc sa dorm dar nu pot dorm spre dimineața aseară am dormit la 5 și ceva nu îmi vine somnul dar nu ma simt obosita sunt foarte bine ma uit la HBO le prin pe toate 3 las tv aprins și stau pe TPU Aicia sunt liber ma simt liber Aicia învăț multe si tot o data cum uni oameni sunt orbit de ura și răutate judeca aiurea văd cum uni pun preț pe 5 lei și pe sex doar obsedați Aia e mai sunt și așa oameni
Pai stai puțin ca nu înțeleg o sale fie frica sa se îmbrace cum vor ca vine una ca asta și se uita la curu la fete și pune aicia întrebări bolnave mizerabile doamne ferește dacă o domnișoara poarta tocuri nu înseamnă ca și-o cere sa fi bolnav rău sa crezi asta sau ca își lasă parul desprins gata este nu știu cum nu nu este așa serios nu este normla sa găndesti așa
Esti voinic, bei lapte cu banane.
anonim_4396 întreabă: