Draga mea, Laur ti-a dat cel mai bun raspuns, asa ca nu are rost sa scriu si eu aceleasi lucruri. Trebuie sa observi si tu ca este pe faza si ti- dat cel mai bun sfat posibil, de nota 10. Numai bine si sa iei decizia corecta in a consulta si urma sfaturile medicului ginecolog, Lucien.
Mergi la un consult ginecologic, faci un set de analize in urma caruia afli daca poti sa urmezi tratament cu contraceptive orale, apoi in functie de particularitatile tale ti se va recomanda un anumit contraceptiv oral. Daca sari oricare dintre etapele astea risti probleme serioase atat pe termen lung cat si scurt.
Nu ai cum, trebuie sa mergi la medicul ginecolog pentru ca daca le iei dp ureche ar exista varianta sa nu isi faca efectul si, Doamne fereste sa te trezesti cu o surpriza.asa ca nu merita riscul!
Dupa numarul pe care il porti la pantof! Du-te la cinegolog pentru ca astea se dau in functie de fiecare fata in parte! Nu te apuca sa le iei tu de capul tau
Eu am inceput sa iau anticonceptionale acum 2 ani si jumatate si atunci am facut analizele prescrise de doctor de familie sau ginecolog. sa nu iei pastile care ti le recomanda prietenele caci poti sa iti dereglezi organismul si te poti imbolnavi. mie mi sa recomandat de doctor marvelon si sunt foarte bune, nu am avut probleme si nici nu m-am ingrasat cum i s-a intamplat cumnatei mele care a luat pastile singura si sa deformat dar sa oprit si si-a pus sterilet dar mie imi este frica pentru ca se poate creste carne peste el si se poate ajunge la complicatii, deci te sfatuiesc sa te duci la doctor. multa sanatate!
Bună.
Numai după un control amănunțit ginecologic, completat cu dozările hormonale (medic endocrinologic) și unul cardiologic scot în evidență starea de sănătate.
La prescrierea contraceptivului se va ține cont și de: vârstă, greutate, fumătoare, diferite afecțiuni din trecutul tău, cât și de necesitatea ta de folosință a lor.
Contraceptivele orale sunt de trei feluri: monofazice, bifazice și trifazice. Pentru fiecare dintre aceste trei feluri de contraceptive, dozarea hormonală este diferită și asta din dorința de a putea fi folosite de cât mai multe femei.
De asemenea sunt folosite și în tratarea diferitelor afecțiuni ginecologice: chist ovarian, menstră abundente sau lipsă, etc.
Sănătate.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dydyyyy întreabă: