| DeeaDiDi123 a întrebat:

-Cum sunt halucinațiile? Sunt la fel cum sunt prezentate în film?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim

| RxTx a răspuns:

încercă mergi la psihiatru și cerei ceva interesant că are voie să îti prescrie in mod legal si special pentru tine ca să nu mori calculat garantat de la farmacie

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Adică cum? În care film?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Vorbind ca un... om obisnuit, nu stiu (:
Asa ca... in cazul asta, cautam pe net.

Si gasim asta:
https://www.clinicaoananicolau.ro/totul-despre-halucinatii/
http://www.psihologie-psihiatrie.ro/......vizuale-88
https://www.medicover.ro/simptome/halucinatii/

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru DoarBogdan):

Alea sunt povesti zic eu, doar cine a trait pe pielea lui poate zice cum a fost. Si e bine ca nimeni nu spune, cui sa ii spui unui baietel ce scrie despre sex asa si pe dincolo? O fata niciodata nu vorbeste despre fantezii si sex asawinking Cred ca e si-o freaca cand primeste raspunsuri la intrebarile despre sex. Ori mesaje cu tenta sexuala de la baieti. Nu e fata nici din poza, pariez oricat. Oarecum e troll, gen alexdorinel, verginica, sau ala virginel de 29 ani. Si mai sunt destui ce intreaba de pe n conturi acelasi lucru zilnic aproape. Inseamna ca sunt maniaci sau dusi cu capul, rolli e putin spus. Nu ai cum sa fie normal din punct de vedere mintal si sa faci asa ceva. Nu mai zic de inyourmind sau demonlor, unul si acelasi. Punea nr lui si suna ca e hot si vrea sex si chestii de genul. Ori era nr a altcuiva de care isi batea joc. Trebuia sters contul definitiv, ca a facut chestia asta de n ori. Cum sa permiti asa ceva? E mai rau ca la un spital de nebuni pe TPU.

| Mosotti a răspuns:

Halucinatiile sunt ca vezi si simti o realitate care nu exista, juri ca e real totul, e asa cum sunt in filme, ca si aia prezinta dupa realitate si dupa ce au descris aia care au avut.

Iluziile sunt alea unde vezi alta realitate dar fara sa fie ceva nou in jur, de exemplu vezi scaunu ca zboara, sau TV indoit, ori podeaua ondulata, dar toate erau inainte acolo.
Halucinatiile-s mai grave, apar si noutati in scena, de ex apare un urs in camera, sau nave extraterestre pe afara.

| Frank51 a răspuns:

Da, mai mult sau mai puțin.

| Brizbriz a răspuns:

Halucinatiile sunt EXACT ca si cum lucru ar fi real
spun din experienta proprie, dupa ce am baut bine doua seri la rand, cand m-am trezit dimineata, am auzit o voce de femeie care a spus ceva, clar, tare si raspicat si de parca ar fi fost langa mine, si eram singur acasa in pat
si nu a fost vis pentru ca in vise "sonorul" nu e atat de tare
si nici pe bune, pentru ca, cu toate ca stau la bloc, totusi, dorm cu doape in urechi, imposibil prin doape sa aud asa de tare si clar pe cineva de pe hol

| UnchiulRamiz a răspuns:

Sper sa nu iti raspunda nimeni serios. Oricum doar cei ce au trecut prin asa ceva pot spune exact. Filmele sunt filme, inspirate din povesti reale unele, nu inseamna ca asa e tot ce vezi. A mai zis si altcineva ca esti un baietel ce se da drept fata. Dispare unul dubios, isi face aparitia altulwinking E ca la nebuni pe TPU.

| SelenaTpu a răspuns:

In mare parte da.

| Momentan a răspuns:

Da și diferă în funcție de factorii implucați. Dar ca orice situație din filme, nimic nu se petrece fix așa în realitate.
Am avut pe timpul paraliziei în somn.