Iti afecteaza sanatatea fix atata cat lasi tu sa iti fie afectata.
Este foarte bine ca iti pui intrebari existențiale dar nu te lasa condus de bazaconii din trecut care nu iti sunt de nici un folos.
Pana sa vina cineva cu iubire spre tine e musai sa te iubesti singurel si sa nu devii predispus la caderi atunci cand cineva poate nu este chiar așa cum ai visat.
Caci se mai intampla si incompatibilități intre persoane si posibil sa incepi sa suferi pe fondul problemelor din trecut de vreo rana de abandon, de scădere a stimei de sine, sa te cauti prin existența altei persoane in viata ta si chiar nu este cazul.
Pari un baiat foarte inteligent cu potential misto de a deveni om de nadejde.
Sunt convinsa ca ai sa gasesti calea spre un echilibru si vei invata sa traiesti fara atasamente si asteptari luand toate asa cum sunt.
Daca este sa apara iubire necondiționată in viata ta cu siguranța vei simti si vei aprecia acest dar.
Până acum m-am descurcat singur,fără prieteni sau iubită și încă trăiesc. E adevărat ce spui, totuși nu pot controla ce simt mereu, de asta sunt sentimente. Cred că am întâlnit persoana potrivită și vom putea fi curând împreună, nu doar în mediul online, vorbim de aproape 3 ani, ne așteptăm din clasa a 12-a. Și să fiu eu inteligent? Nu mă prea consider așa, dar îți mulțumesc mult pentru că tu crezi asta. Știu că poate sună ciudat, dar câteodată înainte să adorm mă îmbrățișez singur și îmi imaginez că m-ar îmbrățișa ea, mă calmează puțin și mă ajută.
Gandurile nu le putem controla, dar cum reactionam noi cand ne sabotează propriile ganduri este esențial.
Ma bucur ca simti, ca ai gasit persoana potrivită si ca simti, ca puteti construi si creste impreuna.
Esti om inteligent ca nu ai cedat situatiei si ai mers inainte intr-o normalitate, fara sa gasesti motive in a te pierde in droguri, alcool si intuneric.
Important orice s-ar intampla sa nu pierdem echilibrul care de fapt se obține prin balans.
In orice existenta sunt si motive de tristete si motive de bucurie.
Toate cele bune,
Fiecare dintre noi avem rani, unele din copilarie, altele ca adulti. Important este sa nu te lasi condus de aceste rani sau triggere. Daca tu le constientizezi, vor avea mai putina putere asupra ta.
anonim_4396 întreabă:
Ochialbastri99999999 întreabă: